Agentia de turism Rovial

5.0
1 vot / 4 pareri
Adresa:
B-dul. Mihail Kogalniceanu Nr. 4, bl.17, sc.B, ap.2 Brasov
Telefon:
0268 54.78.07
Fax:
0268 54.78.08
Web:
http://rovial.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de turism Rovial"

Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Pareri despre "Agentia de turism Rovial" (4)

monnicca pe 24.11.2010 (14:27)

Aceasta agentie de turism este cea mai buna din Brasov. Ofertele sunt incredibile,personalul este foarte amabil,prietenos,deja suntem clienti fideli,oriunde vreau sa merg,in interes de afaceri,cu familia,aceasta agentie de turism imi ofera cele mai bune optiuni,ieftine si conditiile cele mai bune.

Gabbella pe 24.11.2010 (14:30)

Agentia de turism Rovial este prima agentie cu care am calatori si am fost incredibil de multumita. Agentia detine autocare proprii,comode si cu soferi buni care te duc la destinatie in siguranta si rapid.
Sunt clienta fidela acestei agentii,de 14 ani calatoresc prin aceasta agentie. Sunt foarte multumita. Desi nu ofera discount-uri pentru "fidelitate" sunt incredibil de multumita de preturile lor si conditiile pe care le ofera. Recomand cu incredere sa apelati la aceasta agentie de turism.

mary pe 26.08.2013 (17:37)

In urma cu 3 zile ne-am intors din Kusadasi mai stresati decit la plecare. Asta s-a datorat vitezei "excesive" de 50-55 km/h cu care am circulat pe autostrada si a timpului "record" de 9h pe o distanta de 430 km. Am pierdut o zi de all inclusiv la masa si o alta de plaja atit la inceput cit si la sfirsit de sejur . Ca atare mare atentie la incheierea contractului. In anii anteriori am fost in Kusadasi cu Christian Tour si nu am decit cuvinte de lauda la adresa lor. Am plecat la orele 14.30 din Bucuresti si a doua zi la 10.30 eram deja cazati. Cu Rovialul am plecat la ora 5 dimineata din Brasov , am ajuns la 22.30 in Canakale unde am facut escala si in ziua urmatoare am plecat spre Kusadasi ca sa mai piedem o zi pe drum pina la 17.30 cind am ajuns in sfirsit la hotel. Nu alegeti agentia doar pe principiul domiciliului ca va inselati amarnic. Autocarele Rovialului sint de genul autobuzelor ce fac curse pe la comunele uitate de lume. Concediu placut !

cristina pe 04.09.2017 (23:28)

Agentia Rovial Brasov , are niste autocare mai vechi decat prevede legea. Se strica aproape la fiecare cursa iar aceasta agentie isi lasa turistii sa stea cu orele prin benzinarii pana ce soferii (!!) repara autocarele. Asta daca reusesc. Agentia este incapabila sa rezolve orice situatie deci nu va bazati pe ei pentru un concediu. Sejururile sunt ieftine insa chiar nu-si merita stresul !!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agentia de turism Rovial"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat