Agentia de Turism Wens Tour

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Eroilor, nr 27 (in incinta Aro Palace) Brasov
Telefon:
0268 44.20.44
Fax:
0268 44.20.44
Web:
http://www.wens.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Wens Tour"

Wens Tour este destinația ta când vine vorba de călătorii. Și nu numai. Suntem o echipă dedicată, ştim că satisfacția clienților este vitală în orice afacere și de aceea ne mândrim că suntem printre cele mai apreciate agenţii din România.
Sediul central al firmei se află în Cluj-Napoca. Cele șase puncte de lucru din România sunt amplasate strategic în Cluj-Napoca (două birouri în centru și unul în aeroport), București, Bistrița și Braşov.
Wens Tour a luat ființă în 1997. La început ne-am ocupat doar de comercializarea biletelor de avion. În anul 2000 am primit acreditarea IATA, iar până în prezent ne-am dezvoltat mai multe departamente: turism intern și extern, organizări de evenimente și rent-a-car. Am aplicat pentru certificarea calității serviciilor ISO 9001, proces aflat în derulare.
Dispunând de o experienţă de peste 10 ani în managementul călătoriilor, astăzi oferim gama completă de servicii turistice la cele mai înalte standarde de exigenţă: bilete de avion, cazări la hoteluri şi pensiuni oriunde în lume, pachete turistice interne şi externe, business travel, organizare de evenimente, întâlniri, conferinţe, rent-a-car, programe turistice legate de evenimente speciale (transport, cazare, bilete la concerte, meciuri de fotbal sau alte evenimente), cantonamente şi pachete pentru sportivii profesionişti şi alte servicii speciale.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Wens Tour"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat