Agentia Dream Day

4.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Str. Mihai Viteazu Nr. 130 Brasov
Telefon:
0771 68.72.00, 0749 69.81.59, 0724 48.17.74
Fax:
0368 81.66.84, 0368 43.74.49
Web:
http://www.dreamday.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Agentia Dream Day"

Suntem o agentie de organizare evenimente in special nunti, care pune pe primul loc multumirea clientului.
Imbinam partea artistica a unui eveniment, cunostintele si experienta design-erilor nostrii, cu profesionalismul si calitatea tehnica a aparaturii pe care o folosim la servicile foto video sonorizare.
Modifica descrierea

Pareri despre "Agentia Dream Day" (2)

anca_filimon3 pe 12.04.2010 (17:58)

Personal profesionist, foarte sociabili si experimentati. Un ajutor de incredere in ziua nuntii nu numai cu privire la serviciile pe care le ofera ci si ajutor suplimentar gratuit. Sala nuntii a fost decorata foarte frumos si cum mi-am dorit, fara compromisuri, muzica a fost mai mult decat energizanta si potrivita tuturor gusturilor iar procesarea foto si video a fost nemaipomenita. Recomand aceasta firma tuturor.

Cri Strat pe 12.10.2011 (12:51)

Cine a postat comentariul mai sus le face o reclama exemplara....dar imi pare rau sa va spun ca sunt total invers.....LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM....te amana de pe o zi pe alta cu un tupeu fantastic,bani prea multi pentru materiale facute in graba si de mantuiala....si mai ales LUCRU NETERMINAT!!!!Noi am avut evenimentul in data de 30 iul. 2011 si la jumatatea lunii OCTOMBRIE nu am primit produsele contractate in totalitate.....DOAR AMANARI SI SCUZE.....pe motivul ca a avut prea multe evenimente si nu a facut fata volumului mare de cereri!!!!!!!!......INTR-UN CUVANT....NISTE EXCROCI!

Doru Taras pe 12.10.2011 (16:15)

D-na Strat are perfecta dreptate si imi asum in totalitate greselile pe care le-am facut . Anul acesta am gresit foarte tare ca nu am apreciat bine timpul de executie al lucrarilor..Nu este numai dansa in situatia asta ci mai multi clienti ai nostri au fost amanati si iar amanati si le cer tuturor pe aceasta cale scuze.
Ca sa stie toata lumea , termenul nostru de executie a fost 30 zile de la data evenimentului si nu am respectat la toti clienti acest termen, in consecinta uni s-au suparat si pe buna dreptate si am schimbat pentru clienti noi termenul de executie la 3 luni cum au multe alte firme si acesta il vom respecta.
Chiar daca D-na e suparata pe noi si are si de ce, o astept in continuare sa vina sa isi ia albumele foto pe care le-am facut cu intarziere.
Imi cer inca o data scuze si imi asum gresala firmei noastre.

Comenteaza
Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agentia Dream Day"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat