Avocat Florin E Popovici

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Mihail Sadoveanu, nr. 3, et. 2 Brasov
Telefon:
0730 60.30.28, 0268 47.05.30
Fax:
0268 47.05.31
Web:
http://www.florinepopovici.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Avocat Florin E Popovici"

Cabinetul Individual de Avocat „Florin E. Popovici" a luat fiinta in luna Aprilie a anului 2006 fiind organizat conform dispozitiilor Legii 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat si Statutului profesiei de avocat.
Cabinetul nostru de avocatura face parte din Baroului Mureș , este afiliat Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si poate sa isi reprezinte clientii atat in fata instantelor judecatoresti si arbitrale de pe intreg teritoriul Romaniei cat si in fata institutiilor de jurisdictie internationale.
Activitatea Cabinetului este coordonata de avocat titular Florin E. Popovici, absolvent al Facultatii de Drept București in anul 1996 si membru al Baroului Mureș din luna Decembrie a anului 2004 .
Cabinetul nostru pune in slujba clientilor sai experienta practica dobandita de avocatul titular Florin E. Popovici si beneficiaza de sprijinul unei echipe profesioniste de colaboratori formata din experti specializati in diverse domenii de activitate, notari, executori judecatoresti, contabili, consilieri financiari, brokeri in asigurari si traducatori autorizati.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Avocat Florin E Popovici"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat