Bargello Perfume in Eliana Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Bazaltului nr. 2 Brasov
Telefon:
0729 01.03.32
Web:
http://www.bargelloparfum.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Bargello Perfume"

Casa de parfumuri Bargello a fost fondată în 1952 în Turcia, debutând în domeniul parfumeriei cu un concept propriu bazat pe experiența și tradiția renumitelor fabrici de parfumuri din Franța și Italia.

Apa de parfum Bargello este un produs de înaltă calitate ce se comercializează în peste 400 de tipuri diferite de arome. Utilizarea de materii prime conform standardelor IFRA și prețurile de vânzare scăzute, continuă să facă diferența pe acest segment de piață, având 120 magazine, în țări precum Germania, Belgia, Olanda, Cipru, Arabia Saudită, Ucraina, Bulgaria, Turkmenistan, Kirghistan și România. Produsele noastre sunt anti-iritante și non-alergice, certificate de standardele internaționale IFRA (International Fragrance Association).

Mirotop Invest SRL este importator direct al produselor Bargello pentru România. Compania a luat naștere în 1991, având diverse obiecte de activitate, începând de la producție, comerț, tranzacții și importuri.

Cu o experiență de 7 ani în domeniul parfumeriei în România, o echipă tânără și dinamică, continuăm să satisfacem cererile clienților noștri, promovând cea mai bună calitate a apei de parfum, concretizată în 60 de ani de experiență internațională. Datorită calității superioare, promoțiilor imbatabile și a prețurilor mai scăzute decât apa de toaletă, Bargello parfum este un jucător important pe piața parfumeriei în România.
Categorie: Magazine parfumuri
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bargello Perfume"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat