Casa Gina

4.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Strada Nicolae Balcescu, nr. 8 Brasov
Telefon:
0745 06.27.28
Web:
http://gina.uv.ro
Modifica date de contact

Descriere "Casa Gina"

rei apartamente si o garsoniera, complet utilate cu frigidere, televiziune prin cablu si grupuri sanitare, centrala cu incalzire proprie. Acestea sunt localizate in centrul istoric al Braşovului, la 3 minute distanta una de cealalta, iar 2 apartamente se afla in aceeasi curte, la poalele Tâmpei, lângă renumita "Piaţa Sfatului", unde au loc numeroase evenimente ca: "Cerbul de Aur", "Sărbătoarea Junilor Braşoveni" sau "Zilele Braşovului" şi numeroase serbări şi concerte.

Se poate urca pe vârful Tâmpa cu telecabina de unde se poate admira frumoasa panoramă a oraşului.

Totul se află la 5 minute de mers pe jos, la fel şi accesul la staţia de autobuz pentru frumoasa staţiune montană Poiana Braşov. Pentru divertisment există numeroase restaurante, discoteci şi cluburi.
Categorie: Pensiuni
Modifica descrierea

Pareri despre "Casa Gina" (1)

temciucanca pe 27.07.2010 (20:48)

am fost in brasov in ,,luna de miere,, in luna martie si am gasit cazare la aceasta garsoniera. pot spune ca se afla chiar in centrul istoric al orasului Brasov , la poalele Tampei ,unde se poate urca cu telecabina. peisajul e superb ,conditiile sunt bune iar pretul convenabil avand in vedere ca noi am cautat ceva modest pentru ca oricum mai mult eram pe munte decat in camera. statia de autobuz care duce la poiana este foarte aproape ceea ce ne bucura mult

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Casa Gina"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat