Centrul Terapeutic Ralsante

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Harmanului 17, bl.30, sc.C, ap.33 Brasov
Telefon:
0743 26.99.88
Modifica date de contact

Descriere "Centrul Terapeutic Ralsante"

Centrul Terapeutic Ralsante îşi propune să aducă armonie, sănătate, bunăstare, succes si împlinire în viaţa şi inimile voastre. Filosofia centrului nostru se bazeaza pe abordarea holistica a persoanei, la nivelurile fizic, emotional, mental si spiritual, evaluand si abordand perturbările apărute in viata din multiple perspective.

Prin ceea ce oferim, contribuim la dezvoltarea abilitătilor individuale de vindecare, echilibrare si relationare cu lumea inconjurătoare, la cultivarea iubirii, compasiunii si încrederii în propriile capacitati. Aceasta are ca rezultat o îmbunătătire semnificativă a calitătii si frumusetii vietii, sub toate aspectele.

Fondatoarea centrului, Anca Apostol, este psiholog, avand masterat în Consiliere psihologică si educatională, formare în psihoterapie ericksoniană - hipnoterapie si în psihodrama J.L. Moreno, este NLP Master-Trainer , fiind totodată Maestru Reiki si terapeut în terapii complementare.

Centrul oferă servicii de consiliere, psihoterapie, organizează cursuri de dezvoltare personală, cursuri Reiki si tratamente prin terapii complemetare energetice utilizand metode Reiki, Pranic Healing si Medicine Buddha.
Categorie: Cabinete psihologie
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Centrul Terapeutic Ralsante"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat