CLINICA SANTE

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
BRASOV,STR.LUNGA,NR.228 Brasov
Telefon:
0268 51.04.76, 0788 04.51.45
Web:
http://www.clinica-sante.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "CLINICA SANTE"

Luni: 9:00-18:00

Marti: 9:00-18:00

Miercuri: 9:00-18:00

Joi: 9:00-18:00

Vineri: 9:00-18:00

Sambata: 9:00-13:00

Duminica: Inchis Modifica programul

Descriere "CLINICA SANTE"

CLINICA SANTE se constituie intr-o organizatie privata de asistenta medicala care are drept scop principal acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, organizate dupa principiile celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA.
Organizatia a fost infiintata in anul 1995 si continua sa se dezvolte neincetat; astazi, fiind prezenta in foarte multe judete din Romania si in Capitala, activind cu succes ca lider de piata in toate aceste judete. Ne straduim ca zi de zi sa oferim servicii din ce in ce mai bune si mai accesibile unei categorii crescande de clienti institutionali sau persoane fizice.
Pe linga serviciile de consultatii medicale (inclusiv medici acreditati MEDICINA MUNCII) firma noastra ofera si servicii de laborator clinic medical. În ceea ce priveste laboratoarele Sante, diversitatea, calitatea si promptitudinea serviciilor oferite au facut ca numele SANTE sa fie binecunoscute în lumea medicala din Romania. Detinem exclusivitatea la anumite analize de laborator pentru anumite zone din tara (nici chiar spitalele judetene din respectivele zone nu pot oferi intreaga gama de analize pe care o ofera laboratoarele SANTE).
Mentionam ca întreaga aparatura si toti reactivii folositi sunt în excusivitate importati din S.U.A., Canada si Europa de Vest. Toate aparatele noastre sunt computerizate, automate astfel încât sistemul de analiza statistica evolutiva în timp a starii de sanatate a pacientilor nostri atinge cele mai înalte cote ale calitatii. CLINICILE SANTE efectueaza control intern de calitate zilnic, control interlaboratoare lunar cu laboratoare prestigioase din România si control international lunar cu cele mai importante firme de profil din Europa.
Modifica descrierea

Pareri despre "CLINICA SANTE" (3)

MYADYA pe 26.01.2011 (20:05)

Personalul este amabil,preturile nu sunt exagerate,va recomand cu caldura,aceasta clinica!

Rezultatele sunt eliberate doar dupa ora 16.00

Mada pe 11.10.2012 (12:50)

Am fost cu baietelul meu de un an si ceva si nu au fost in stare sa recolteze si m-au trimis la alt laborator. Astfel mi-am pierdut programarea pentru analizele decontate prin CAS, programare facuta cu doua saptamani inainte. Cand le-am spus ca, daca nu sunt in stare sa recolteze copiilor mici, ar trebuii sa afiseze lucrul acesta, s-au suparat si au spus ca, copilul e de vina ca nu are vene. O fi extraterestru!!

Clary pe 04.12.2012 (22:39)

are preturi mici

personalul e obosit, demotivat, insuficient.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "CLINICA SANTE"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat