Dedeman

0.0
0 voturi / 6 pareri
Adresa:
Bd. Grivitei, nr. 1T Brasov
Telefon:
0374 20.21.81
Fax:
0374 20.21.81
Web:
http://www.dedeman.ro
Modifica date de contact

Program "Dedeman"

Luni-Vineri: 8.00-21.00
Sambata: 8.00-20.00
Duminica: 9.00-18.00 Modifica programul

Descriere "Dedeman"

Chiar daca nu beneficiati de sprijinul unui arhitect specializat in designul interior, va puteti crea propriul dumneavoastra spatiu de viata, aplicand cateva solutii de design interior la indemana dumneavoastra. O idee este sa va orientati spre un mobilier modular, scaune ergonomice, comode. Nu incarcati camera cu detalii inutile. Daca alegeti un mobilier modular, puteti schimba mult mai repede configuratia camerei, puteti scoate piese inutile sau adauga altele de care aveti nevoie.
Vino in showroom-urile din magazinele Dedeman si consultantii nostrii de la raioanele de mobila va vor prezenta cele mai bune solutii.
Modifica descrierea

Pareri despre "Dedeman" (6)

Stefan B pe 23.06.2010 (16:06)

Locaţie greşită pe hartă !
În rest sunt mulţumit.

Stefan B.

EvaCity pe 24.06.2010 (10:57)

Am reparat-o. Iti multumim pentru pont.

Comenteaza
ANGELA ALIZ pe 04.11.2010 (13:34)

am vrut sa cumpar un fotoliu para si toate erau murdare.macar daca le-ar sterge cineva.

laura pe 11.02.2011 (17:11)

totul ,amabilitatea si promtitudinea. Respectul fata de client. Dedeman Brasov

nu am comentarii

GEORGE pe 14.10.2011 (17:38)

mi-au placut angajatii dar nu pot spune acelasi lucru despre un sef paul caruia nici nu i se vedea ecusonul doar dupa cum la chemat fata de la informatii am dedus ca se numeste asa.am avut o problema cu un produs pe care l-am achizitionat stricat si nu a vrut sa ma ajute,ba chiar a fost recalcitrant.atunci eram asa de nervos ca am vrut sa-l astept la iesire sa il bat.dar cum am mai spus au fost draguti ceilalti si m-am calmat.in rest magazinul e ok.

diana s pe 19.10.2013 (18:21)

e minunat magazinul acesta...si asta o zice o femeie...care nu nu are nicio treaba cu amenajari, constructii etc...

m am hotarat sa achizitionez gresie si faianta pt baie.am ales modelul si culoarea...mai aveam nevoie doar de proiectarea 3d ca sa pot sa mi dau seama unde si cum o sa fie pozitionate decorurile si braurile.am mers la biroul respectiv unde am vazut ca se realizeaza proiectarea 3d si fiind deja client acolo am asteptat.am intrebat-o pe doamna care a realizat proiectarea daca se poate ocupa si de mine.ea s a uitat intai la ceas si mi a raspuns f sec "PROBABIL".mentionez ca era ora 16.am trecut peste acest raspuns nu tocmai elegant...si a urmat proiectarea...doamna a fost ff acra, m a repezit si m a grabit cat a putut de tare.pt ca in final, ajunsa acasa cu gresia si faianta sa mi zica domnul care se ocupa cu renovarea casei ca faianta nu e bine proportionate...nu cred ca am precizat ca am avut parte de acesta experienta la dedeman brasov...

Laura pe 08.04.2014 (19:23)

produse de calitate,preturi bune

personalul nu este motivat,dimpotriva pus la zid,amenintat,tratat ca in comunism.Exista o joaca de-a managerul pentru ca nu exista un manager in adevaratul sens al cuvantului,ci o persoana care pleaca urechea la spusele catelusilor .Cine latra mai mult si mai tare are un loc asigurat in companie.Vorbe mari,dar faptele dovedesc micimea celor din conducere.Rusine!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Dedeman"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat