Flo&Jo

4.6
4 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Republicii nr. 55 Brasov
Web:
http://flo-jo.ro/...
Modifica date de contact

Program "Flo&Jo"

L-S: 09.00-21.00
D : 10.00-18.00 Modifica programul

Descriere "Flo&Jo"

Brandul Flo&Jó se adresează femeii moderne, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, fapt pentru care oferă colecţii care să surprindă dualitatea specifică femeii din zilele noastre, să jongleze cu cele două aspecte caracteristice personalităţii feminine: romantismul regăsit în caracterul lui Flo şi energia respectiv dinamismul care sunt reprezentative pentru Jó.
Produsele se adresează unei femei cu un spirit tânăr, care urmăreşte moda, în principal pe cea italiană şi care vrea să fie îmbrăcată adecvat în toate situaţiile, fără să fie nevoită să renunţe la naturaleţea ei, la nevoia de a fi în ton cu moda, având totodată posibilitatea de a-şi exprima individualitatea.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "Flo&Jo" (4)

tinkerbel pe 20.03.2010 (12:34)

Parerea mea este ca acest brand ar putea face ceva mai mult in privinta designului hainelor, mi-am dat seama ca se adreseaza in mare parte femeilor ce lucreaza intr-un birou,dar..totusi,consider ca ar putea sa-si largeasca orizontul,spre exemplu sa se adreseze si tinerelor doritoare de distractie,cred ca ar avea mai mult succes.In orice caz, hainele elegante din acest magazin nu mi se par intotdeauna atragatoare,in schimb am vazut un potential succes in hainele "vesele" pe care le-am intalnit la ei.Chiar as merge mult mai des in acest magazin daca as gasi hainele despre care am scris putin mai sus, pot avea un real succes, mai ales daca stam sa ne gandim la amplasarea magazinului,o locatie pe unde trec foarte multi turisti!

soarelia pe 22.03.2010 (07:47)

Consider ca acest brand este unul care se adreseaza femeilor care urmaresc moda, dar care nu tin neaparat sa se incadreze in tiparele acesteia. Tinutele sunt extrem de variate si cu putina imaginatie poti crea foarte usor tinute business dar si casual. De fapt, nu acesta este farmecul? Sa-ti creezi propriul stil?

modificat de soarelia pe 22.03.2010 (07:48)

claudiasilem pe 25.03.2010 (14:47)

haine pe gustul meu :)

filipancayony pe 10.01.2011 (16:36)

hmmm... greu de spus, multe mi-au placut... putine mi-am permis

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Flo&Jo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat