Fornetti in Eliana Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Bazaltului nr. 2 Brasov
Modifica date de contact

Descriere "Fornetti"

În 9 ani de activitate Fornetti România a urcat succesiv trepte de performanță prin mărirea capacității de producție concomitent cu diversificarea sortimentației, lărgirea ariei de distribuție, perfecționarea logisticii de transport, astfel încât în prezent Fornetti este pe primul loc în topul francizelor din România. Numărul magazinelor din sistem a trecut de 800, iar numărul cuptoarelor în care se procesează produsele noastre a depășit 2000 de unități.

Chiar și în condițiile unei crize economico-financiare care grevează asupra multor sectoare de activitate, obiectivele de dezvoltare a companiei Fornetti România rămân intacte. În urma introducerii unor linii de producție complet automatizate, mizăm pe o calitate constant ridicată a produselor noastre. Specialiștii noștri sunt capabili să introducă în gama sortimentală noi produse, noi gusturi, conform cerințelor pieței.

Direcția de efort a perioadei actuale este consolidarea poziției pe piată, promovarea unei imagini noi, moderne, a magazinelor din sistem.
Categorie: Snack
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Fornetti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat