Il Rifugio

0.0
0 voturi / 1 parere
Telefon:
0722 98.56.66, 0724 73.85.26, 0788 83.74.75
Web:
http://www.ilrifugio.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Il Rifugio"

_Doriti sa petreceti un sfarsit de saptamana agreabil in mijlocul naturii, sa va odihniti in linistea padurilor ce ne inconjoara, sa respirati aerul curat dintre munti? Pensiunea, Restaurant, Pizzerie "Il Rifugio" este situata la 5 km de Municipiul Sacele pe DN 1A in vecinatatea lacului de acumulare Tarlung. Noi va punem la dispozitie: 8 camere cu paturi matrimoniale cu bai proprii, televizor, restaurant si loc de joaca pentru copii.
____Intr-un ambient rafinat restaurantul nostru va sta la dispozitie cu un sortiment variat de mancaruri atat din bucataria traditional romaneasca , cat si din cea internationala. De la bulzul mocanesc, tochitura ardeleneasca sau muschiuletul impletit si pana la cele mai rafinate paste din bucataria italiana, suntem capabili sa satisfacem cele mai rafinate gusturi gastronomice. In plus va stam la dispozitie cu o varietate de pizza pe vatra(FORNO A LEGNA) asa cum numai in Italia se poate manca. In cadrul restaurantului se pot organiza mese festive: nunti, botezuri, aniversari.
Modifica descrierea

Pareri despre "Il Rifugio" (1)

barbu adrian pe 08.07.2013 (20:44)

buna ziua,suntem formatia RITMIC din brasov si oferim sonorizari ptr orice eveniment sau seri la local cu muzica live pe toate gusturile,cu scule/instrumente de ultima generatie,la cele mai bune preturi-garantat!Calitatea si seriozitatea ne recomanda!(contact-0744769183-Adrian Barbu)

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Il Rifugio"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat