Jolidon in Carrefour Brasov

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Calea Bucuresti, Nr. 107 Brasov
Telefon:
0268 31.56.72
Web:
http://www.jolidon.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Jolidon"

Jolidon este o companie producătoare de lenjerie şi costume de baie din România. Compania a fost înfiinţată în 1993 la Cluj-Napoca.

Secretul succesului Jolidon? Respectul pentru client, ambiţia, încrederea în forţele proprii, dorinţa de a demonstra că şi în România se poate face modă de calitate, cu o echipă tânără, entuziastă şi cu înalte valori profesionale.
Modifica descrierea

Pareri despre "Jolidon" (1)

manea mariana pe 25.06.2010 (17:32)

buna ziua,as fii fost o psibila cumparatoare din magazinul jolidon carefour bv,dar vanzatoare era cam distrta.imi pare cam vesela si din bun simt,cii mai degraba ironica.

duminica la pranz am intrat aclo sa vad un costum de baiee si d-na vanzatorare imi recomanda numai masuri micii nefiind in teme cu masura mea (90d sutien si slipul 38(.

am iestit dim magazin nemultumita.dupa 5 min am trecut prin fata magazinului la care d-na ii zice unei colege de la alt magazin ca a enervat-o o vaca imputita,iar atunci cand m-a vazut ca eram langa dansa a bufnit-o rasul haotit .
am plecat dezamagita de prestatia magazinului dvs. de a angaja probabil orice personal necalificat si arogant.la ni in bucuresti asa ceva nu exista sa intri intr-un magazin si persnalul sa nu-ti cunoasca masurile sau macar sa aprecieze.

tind sa cred ca aceea vanzatoare era sub influienta bauturilr alcoolice.
m-as bucura daca veti lua la cunostiinta ceea ce v-am scris .

multumesc,manea mariana

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Jolidon"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat