JYSK in Coresi Shopping Resort

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Zaharia Stancu, nr. 1, Brasov, Brasov
Modifica date de contact

Descriere "JYSK"

JYSK este un lant international de distributie care comercializeaza „totul pentru casa" si care este detinut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut in Danemarca drept cel mai important comerciant care are intotdeauna „o oferta extraordinara".

In 1979, cand a deschis primul magazin in cel de-al doilea oras ca marime din Danemarca, Aarhus - unde, intamplator, mai se afla si acum - Larsen avea planuri mari, dar nu si-ar fi imaginat niciodata cat de rapid va creste compania sa. Larsen a continuat sa deschida cateva magazine de succes JYSK Sengetøjslager (numele original al magazinului pana in 2001) in diverse locatii din Danemarca, iar in 1984 a deschis primul magazin in afara granitelor, in tara vecina, Germania.

In prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.300 de magazine in urmatoarele 41 de tari din intreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Tarile de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elvetia, Islanda, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakhstan, Romania, Franta, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia, Croatia, Italia, Spania, Bosnia si Hertegovina, China, Serbia, Armenia, Muntenegru, Indonezia, Grecia, Singapore, Albania si Vietnam.

Cuvantul „JYSK" a fost inclus intentionat in numele companiei. In limba daneza, „JYSK" denumeste orice sau pe oricine - precum Lars Larsen - din Peninsula Iutlanda si este adesea asociat cu modestia, constiinciozitatea si onestitatea, cele trei valori cu care a fost identificat intotdeauna insusi Larsen. JYSK inseamna incredere, iar o afacere ramane intotdeauna o afacere.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "JYSK"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat