Kangoo Club

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
str Fundatura Harmanului nr 2, Complexul Comercial Duplex 2, cladirea D5 Brasov
Telefon:
0726 16.10.39
Web:
http://brasovjumps.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Kangoo Club"

Kangoo Jumps este un sport nou, adus în România în anul 2007 de către instructoarea de fitness Sebestyén Kinga (37) din Miercurea-Ciuc. Acest sport se practică cu nişte ghete speciale, inventate pentru a ajuta la reabilitarea persoanelor care au suferit traumatisme la nivelul articulaţiilor sau coloanei vertebrale.Inventatorul ghetelor este doctorul canadian Gregory Lektham, iar brandul pentru fabricarea ghetelor a fost cumpărat de elveţianul Denis Naville, care este proprietarul firmei şi în prezent. Primul model a fost prezentat la Târgul de Sport SISEL din Paris 1994.

Începând din 1995 s-au realizat mai multe studii stiinţifice extinse în Australia, la Universitatea Lismore şi cercetări fiziologice în Elveţia, la Universitatea din Lausanne.

A fost confirmat că folosirea ghetelor de kangoo în timpul alergării şi practicării aerobicului diminuează leziunile articulaţiilor, gleznelor, genunchilor şi coloanei vertebrale.

Ghetele Kangoo, datorită arcurilor eliptice şi benzilor de întindere, sunt construite special pentru a proteja împotriva loviturilor.

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se presează la fiecare pas făcut şi astfel diminuează impactul cu solul, care ar afecta articulaţiile în cazul purtării unor pantofi normali.

Rezultatul este o săritură interesantă care nu lezează articulaţiile şi oferă o senzaţie de putere şi lipsă de greutate (corporală), care ar putea fi comparată cu mersul în aer.

Talpa Kangoo Jumps este mai lată ca la pantofii tradiţionali, aşadar e sigură şi stabilă tot timpul.

S-au mai efectuat testări în cluburi de dans şi discoteci din toată lumea, unde s-a dovedit că oaspeţii au ajuns într-o stare destul de euforică facând exerciţii cu kangoo pe muzică de dans.
Categorie: Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Kangoo Club" (1)

Basco pe 14.03.2011 (13:17)

din pacate inca nu am reusit sa merg la aceasta sala, dar am auzit ca este un sport extraordinar si mi-ar placea tare mult sa il incerc!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Kangoo Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat