KinderLand in Eliana Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Bazaltului nr. 2 Brasov
Telefon:
0769 48.38.98
Modifica date de contact

Descriere "KinderLand"

KinderLand este unul dintre cele mai mari locuri de joacă din Braşov. Dragi pitici, vă aşteptăm cu jocuri noi şi atmosfera special creată pentru voi. Puteţi veni însoţiţi de părinţi, fraţi şi bunici pentru a petrece clipe unice împreună cu noi sau puteţi cunoaşte noi prieteni. Am creat o lume magică pentru voi, indiferent de vârstă: tobogane, castele fermecate, culori, aventură!

Dragi părinţi, micuţii se vor juca într-un mediu sigur şi primitor, atent supravegheaţi de personal calificat sau alături de voi, cu jucării adecvate fiecărei vârste, jocuri atractive care îi vor face mai fericiţi, mai receptivi, mai mulţumiţi, le vor stimula imaginaţia, creativitatea, îndemânarea, dar şi uşurinţa în comunicare.

Pe lângă un loc de joacă pentru copii foarte mare, KinderLand este opţiunea perfectă pentru aniversarea zilelor de naştere, de nume sau orice altă ocazie specială din viaţa fiecăruia. Organizăm petreceri pentru copii, în spaţiul special amenajat în cadrul locului de joacă, pentru a vă oferi momente deosebite şi amintiri plăcute!
Categorie: Locuri de joaca
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "KinderLand"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat