Lem's

5.0
1 vot / 4 pareri
Adresa:
Calea Bucureşti, nr. 231, Complex Mobilia Center (in incinta Selgros) Brasov
Telefon:
0733 08.62.25
Web:
http://www.lemet.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Lem's"

Fondata în 1991, Fabrica de mobila Lemet este cunoscuta datorita produselor sale si recunoscuta pentru calitatea oamenilor care lucreaza aici si pentru performantele dotarii tehnice.

În hale industriale moderne, pe o suprafata construita de peste 23.000 mp, în care functioneaza linii de productie complet automate, fabricam mobilier de calitate superioara, având implementat si mentinut sistemul de management al calitatii în domeniile: proiectare, executie si vânzare.

În firma noastra, dupa personalul care lucreaza, cea de-a doua valoare pe care o pretuim sunt clientii nostri finali. Pentru acestia am creat, împreuna cu partenerii nostri, o vasta retea de distributie a produselor fabricate de noi, care cuprinde acum peste 150 magazine, din care mai mult de 80 în sistem de franciza "Lem's".
Categorie: Mobila
Modifica descrierea

Pareri despre "Lem's" (4)

berbecutza22 pe 24.04.2010 (12:22)

Eu de la ei am luat mobila de bucatarie care imi place la nebunie.
Mi-ai placut calitatea lemnului si paleta de culori.

cornelia pe 07.08.2010 (12:27)

am cumparat de la lem's mobilier de hol.
calitatea este exceptionala ,promotie foarte buna.
mi-a placut inspecial serviciul,transport si montat gratuit si prompt.

irina pe 22.08.2010 (14:32)

mobila frumoasa , bine lucrata, rezistenta , buna la pret in comparatie cu piata.

vanzatorii sub orice critica, informatii eronate, transport deficitar, atentie la piesele zgariate,lipsa de comunicare si aroganta la vanzare...cu alte cuvinte serviciile cele mai proaste pe care le-am intalnit....e vb de Cta.

POLI pe 28.10.2010 (09:12)

foarte buna calitatea /super.mobila de bucatarie am luat de la ei.nu s-a zgariat nu am avut nici un fel de probleme .recomand macar o vizita sa le faceti.nu veti fii dezamagiti.GARANTAT

PERSONALUL lasa de dorit .am asteptat 3 luni sa imi aduca la comanda un modul pentru plita electrica .aveam nevoie sa fie la fel ca blatul din bucatarie.nu i-as tine nici 5 min la servici .vorbesc cu un sictir fata de clienti .se cracaneaza pe canapelele din expozitia lor si se dau fffff ocupati .nu vin la montat acasa contra cost bineinteles NISTE JEGOSI..E VORBA DE MAGAZINUL DIN TARGOVISTE DAMBOVITA

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Lem's"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat