Makeover Paris in Coresi Shopping Resort

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Zaharia Stancu, nr. 1, Brasov, Brasov
Telefon:
0745 13.59.08
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Makeover Paris"

Makeover Paris este un brand internaţional de cosmetice profesionale ce va deschide primul showroom din România în Coresi Shopping Resort din Braşov.

Fondat în Paris, brandul Makeover se bucură de succes în rândul doamnelor şi domnişoarelor din America, Asia, Europa, Africa. Sperăm să aducă o pată de culoare şi în viaţa româncelor!

Fiind un brand de cosmetice profesionale, Makeover Paris este prezent în diverse show-uri de modă dedicate designerilor de renume.

În showroom-ul din Coresi, sexul frumos se va bucura de peste 500 de produse cosmetice şi accesorii profesionale care să le întreţină pasiunea pentru make-up. De la oje, creioane dermatografe, farduri de ochi şi de obraz, pudre, rujuri, luciuri de buze, fonduri de ten, BB cream-uri, diverse baze de machiaj şi corectoare până la uleiuri demachiante, pensule şi accesorii necesare unui machiaj natural sau de scenă.

Design-ul, calitatea, consistenţa, textura produselor şi rezistenţa acestora la factorii externi a adus de-a lungul anilor diferite premii brandului Makeover Paris. Unul dintre premii este oferit de revista Cosmopolitan Asia şi clasează creionul dermatograf Makeover Paris ca fiind numărul 1 la nivel mondial.

Pentru a descoperi conceptul Makeover Paris te invităm pe pagina noastră de facebook!
Categorie: Magazine cosmetice
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Makeover Paris"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat