Only For You in Magazinul Universal Star

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Str. Nicolae Balcescu, nr. 62 Brasov
Telefon:
0727 77.03.68, 0268 47.46.01
Web:
http://onlyforyou.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Only For You"

Only for you va ofera ingredientele unui look mereu proaspat, elegant si sofisticat, o combinatie de tendinte, stil si originalitate, care, speram sa va inspire atunci cand ne alegeti pentru a va construi tinutele de zi cu zi. Compania ocupa un loc important in domeniul modei si ofera o gama larga de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii!
Modifica descrierea

Pareri despre "Only For You" (3)

andreeamaria86 pe 19.03.2010 (12:58)

Magazinul Star, este un centru comercial, unde rusticul se imbina armonios cu contemporanul. La intrarea esti intampinat placut cu mireasma aromelor venind de la parfumeria aflata la parterul magazinului. Aici poti gasi tot ce-ti doresti, pentru toate gusturile, gama produselor fiind variata, de la articole de incaltaminte, la genti, haine, cosmetice, la articole de amenajari interioare.Si sa nu uit, duminica e o zi speciala, ai 10% discount la achizitionarea produselor.Daca treceti prin minunatul oras de la poalele Tampei, sa vizitati si magazinul Star.

monnicca pe 18.01.2011 (10:21)

Imi plac foarte mult hainele de la Only, am fost si in strainatate si am intrat in magazinele Only. Au produse excelente desi preturile sunt putin cam piperate. Calitatea si materialul sunt foarte bune.

Manuela pe 02.04.2012 (10:01)

Am cumparat in data de 18/03/2012 o bluza la un pret suficient de mare cat sa nu mi se rupa in bucati un nasture inca de la prima spalare.Nu stiu unde sa reclam acest aspect ,nefiind brasoveanca.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Only For You"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat