Pizza Hot

4.7
14 voturi / 21 pareri
Adresa:
Strada Dobrogea nr. 4 Brasov
Telefon:
0268 42.11.82
Modifica date de contact

Program "Pizza Hot"

L-S : 10.00-23.00
D : 12.00-23.00 Modifica programul

Descriere "Pizza Hot"

Categorie: Pizza
Modifica descrierea

Pareri despre "Pizza Hot" (21)

berbecutza22 pe 06.02.2010 (11:03)

De cate ori vin in Brasov, nu e data sa nu mananc, la Pizza Hot, servire de calitate la super preturi.

Gooshpitz pe 10.02.2010 (13:59)

Aici puteti savura ce-a mai buna pizza din oras! Ambientul este placut, ospatarite dragute si puteti opta pentru compartiment de fumatori sau nefumatori.
Preturile sunt foarte bune, iar pizza...yamy-yamm!

AminaCali pe 16.03.2010 (14:22)

Daca vrei sa mananci o pizza buna, pizza Hot este aceea. Preul pentru buzunarul fiecaruia si o pizza foarte buna.

amalidoris pe 19.03.2010 (12:34)

De nota 10. Aici am descoperit cea mai buna pizza acum vreo 9 sau 10 ani (daca nu ma inseala memoria) si de atunci sunt dependenta. Reteta este nemaipomenita, ingredientele sunt de f buna calitate si mereu proaspete, iar "sosul minune" oferit din partea casei da savoare. Apreciez foarte mult si faptul ca pot manca o pizza sau pot bea o cafea/o bere fara sa fiu nevoita sa inhalez fum de tigara. Spatiul pentru nefumatori este cu adevarat ceea ce se numeste. Se respecta acest lucru si nici nu patrunde miros/fum de la salonul pentru fumatori. Pretul este mic (cred ca cel mai mic din oras) si sper sa ramana asa, ca la cat de des mancam toata familia pizza de la ei...o scumpire ne-ar afecta bugetul.

alinacoserea pe 13.04.2010 (17:10)

ok este frumos si o pizza foarte buna

mihapopovici86 pe 14.04.2010 (10:08)

Am mancat pizza din 100 de locuri dar pizza hot e super...

crissal pe 14.04.2010 (10:46)

Asa e , una dintre cele mai bune pizza se serveste aici, mergem de multe ori cu prietenii nostrii din alte orase, Bravo!Multi ani inainte!

stroevivi pe 18.05.2010 (10:35)

cel mai bun loc pentru a servi o pizza delicioasa

chichineata pe 31.07.2010 (08:20)

Foarte buna pizza, delicioasa. Prima data cand am mancat acolo, am ramas uimita de cate posibilitati de alegere aveai. iar daca nu stiai ceva despre pizza pe care vroiai sa o comanzi, personalul de acolo te ajuta si stia sa-ti raspunda la orice intrebare despre produsul respectiv. O atmosfera calda, linistita si prietenoasa. o recomand tuturor

uneori, mai este blatul pizzei putin ars pe margine, dar doar putin...dar asta de la cuptor. asa ca nu le reprosez lor prea multe.

MYADYA pe 02.08.2010 (09:38)

In primul rand...mi-a placut foarte mult PIzza...este delicioasa,imi place ca are separeu pentru nefumatori...asa ca de cate ori am ocazia merg cu fetita mea si savuram cate o pizza.

Nu am nimic de obiectat...personalul este foarte dragut,amabil....nimic de comentat.

broscanu pe 03.08.2010 (13:08)

local frumos, personal amabil, pizza buna

prea aglomerat, vineri, sambata seara nu gasesti mese

passa pe 03.08.2010 (13:17)

foarte buna pizza si ieftina

byk4u pe 04.08.2010 (11:23)

Pizza este foarte gustoasa, preturile accesibile, personalul amabil, servirea este si ea impecabila. De asemenea, se fac si livrari la domiciliu, lucru care constituie un plus.

Locatia este destul de mica si nu se afla intr-o zona cu vad comercial, daca o recomanzi cuiva risti sa pierzi timpul pana explici unde o gaseste, asa ca mai bine comanzi la domiciliu.

lali200380 pe 04.08.2010 (19:59)

o pizaa delicioasa in primul rand pentru ca aluatul este pufos si nu gumos dar si pentru ca se folosesc ingrediente proaspete

ca localul nu este suficient de mare tinand cont de cerere

adritu0707 pe 05.08.2010 (18:22)

Aici am gasit cea mai buna pizza din lume(si am mancat in multe tari pizza si nu se compara ) Ca pret, nu cred ca exista ceva mai ieftin, oriunde ai merge. Prietenul meu si-a facut un pacat cand m-a dus prima oara aici caci de cand am gustat pizza delicioasa cu sosul minunat de usturoi ( in alta parte daca ajungi sa gasesti sos de usturoi acesta este oribil, ori prea mult usturoi ori prea apos) nu mai pot renunta la ea si de fiecare data cand ajung la el in brasov trebuie sa ma duca la Pizza Hot pentru ca altfel il inebunesc :D

monnicca pe 05.08.2010 (23:26)

numele ales spune totul,o pizza mai"hot" nu gasesti in alta locatie.

Vasile pe 22.10.2010 (20:42)

Catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Cu deosebit respect, va rog sa anchetati modul in care sunt tratati clientii de la “Pizza Hot”, Brasov, str.Dobrogea nr.4, in legatura cu asa-zisele “Reguli ale Casei”, neafisate nicaieri, dar invocate pentru a umili consumatorii.
In seara de 19 septembrie 2010, insotit de un coleg, am urcat la salonul de nefumatori al pizzeriei. O chelnerita amabila ne-a plasat la o masa de 4 persoane (de pe care dânsa a luat o eticheta „Rezervat”). Apoi, o alta chelnerita cu o atitudine foarte neprietenoasa, a venit si ne-a mutat la o masuta improvizata, cu 2 locuri, foarte prost plasata, in locul in care, de obicei se face trecerea intre doua saloane. Intrucat stateam in curent, cand s-a eliberat o masa de 4 locuri alaturata, am cerut, pe un ton civilizat, sa ni se permita sa ne mutam acolo (in conditiile in care, la toate celelalte mese, cu o singura exceptie, erau tot cate 2 persoane). Aceeasi chelnerita rautacioasa, ne-a interzis sa facem aceasta, invocand “Regulile Casei”, care nu sunt afisate nicaieri si de care, clientii unui local public n-au cum sa stie atunci cand vin, de la distanta, la aceasta pizzeria, situata nu tocmai central. Vazand ca sunt, in continuare, doua mese libere care stau neocupate, am cerut (tot pe un ton ponderat) sa fie chemat seful de sala (sau seful de tura sau patronul), pentru a incerca sa-l lamurim (altii, in locul nostru, s-ar fi mutat fara sa ceara voie, de vreme ce nu fusesem inca serviti cu pizza). Dupa un timp de la sesizarea noastra, vazand ca nu vine nimeni si nedorind sa facem scandal, am coborat sa-l caut pe patron, care fusese informat (s-a vazut din prima clipa ca stia de sesizarea noastra) dar vadit mincinos (de catre chelnerita) si, in loc sa se deplaseze la fata locului, a inceput sa ne acuze, pe un ton dispretuitor, ca nu respectam “Regulile Casei”. Asta desi i-am spus ca am fost plasati, apoi ne-am lasat mutati, deci am respectat (cu multa rabdare), regula dupa care clientul „asteapta sa fie plasat la masa de catre personal”. In loc sa isi asume greselile subordonatilor si sa prezinte scuze pentru neintelegere, patronul a urcat in salonul de nefumatori pentru a face... o demonstratie de autoritate chelneritelor, tot pe seama clientilor, spunandu-le acestora din urma sa plece daca nu le convin aceste asa-zise “Reguli ale Casei”.
Va rog sa anchetati aceasta “demonstratie de forta” (pe care patronul a facut-o, probabil, si cu alti consumatori) si sa sanctionati tratarea umilitoare a clientilor. Daca patronul a cerut autorizatia pentru un local public, credem ca nu are dreptul sa le spuna clientilor sa plece, atata vreme cat acestia s-au straduit sa se poarte civilizat.

In opinia mea, “Regula casei” trebuie sa fie OMENIA si presupunerea ca un client are cei 7 ani de acasa si a venit sa se simta bine si nu sa primeasca lectii de bune maniere de la un patron dispretuitor, urmate de invitatia de a pleca daca ceva nu ii convine.
Va rog sa verificati ce pregatire are patronul, ce pregatire au chelneritele, cum au fost selectate si instruite pentru a lucra cu clientii. Pentru protectia consumatorilor, ar fi necesara omologarea personalului, atestarea pentru relatii cu publicul a patronului, altfel o sa ajungem sa fim si batuti, daca cerem sa ne asezam intr-un loc liber, unde nu trage curentul.

Este necesara creditarea preferentiala a unei reclamatii din partea clientului si nu a personalului precum si asumarea - de catre patron - a greselilor subordonatilor si nu, dimpotriva, proiectarea excesului sau de autoritate tot asupra consumatorului pentru a face “o demonstratie de forta” chelneritelor (in locul unui curs de comunicare organizationala si comunicare cu clientul care sa fie facut separat, in afara orelor de program si nu folosind consumatorii pe post de “cobai").
Astept cu incredere sa mi se aduca la cunostinta masurile pe care le-ati luat pentru corectarea atitudinii celor de la “Pizza Hot” si va felicit pentru munca Dumneavoastra in apararea drepturilor consumatorului.

cristina.badea pe 25.10.2010 (11:31)

Mai bine ai da reclamatia asta OPCului. Asta e un site pentru public/oameni, ca sa stie la ce sa se astepte cand merg la pizzeria asta, nu cred ca citeste nimeni de la OPC ce ai scris tu aici :( Pacat ca ai avut asa o experienta urata.

Comenteaza
monica pe 28.08.2011 (11:06)

Ingredientele sunt tot timpul proaspete, este bine facuta si pretul este rezonabil.

Intr-o vineri am comandat acasa si a intarziat cam 25 de min .peste ora la care trebuia sa ajunga.

VIO pe 08.09.2012 (20:01)

oferta

discriminarea intre locuitorii brasovului de exemplu noua bartolomeu doar cu taxi contra cost ? nu mi se pare normal diferenta de distanta nu poate fi mai mare de 5 kilometri dar promit sa le fac anti reclama de cate ori am ocazia . pacat ca va zgrciti la tarate si pierdeti la faina

titel pe 11.10.2012 (21:13)

super atmosfera si super servire si cel mai mult imi place silva neagra care este tot timpul rece si pizza tot timpul fierbinte si servirea de 4,5 stele ca sa nu fie totul chiar perfect

Alexandra pe 10.02.2015 (00:15)

Daca vreti sa mancati sosuri folosite si de altii atunci mergeti la pizza hot... am lucrat acolo ca ospatarita dar bineinteles ca vedeam ce se intampla si in bucatarie. Daca un client nu consuma tot sosul din canita acesta nu este aruncat ci pus in urmatoarea, care se completa cu resturi din alte canite sau sos proaspat... oricum e foarte urata treaba avand in vedere ca aproape toti clientii baga lingurita in gura si dupa aia inapoi in sos, sa nu mai zic de cate ori am vazut copii balind si bagandu-si mana in canite...

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Pizza Hot"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat