ROUGE BOUTIQUE DECOR in Magazinul Universal Star

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nicolae Balcescu, nr. 62 Brasov
Telefon:
0368 46.24.99, 0770 94.75.80
Web:
http://rbdecor.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "ROUGE BOUTIQUE DECOR"

“Magazin cu decoraţiuni, cadouri, articole ceramice, textile pentru casă, jucării din lemn, suveniruri, tapet şi stickere.
Ne place tuturor sa calatorim,sa exploram taramuri indepartate si locuri care abia asteapta sa fie descoperite si redescoperite de noi.

Dupa fiecare voiaj ne intoarcem acasa,in acel loc care ne este familiar si ale carui obiecte ne insufla liniste,calm si incredere. Obiecte interesante si idei noi pentru decorarea spatiului in care traim-aceasta este filosofia ROUGE BOUTIQUE DECOR.
Pretuim calitatea,autenticitatea si lucrul bine facut.Multe dintre articolele pe care le gasiti la noi sunt lucrate manual,individual,bucata cu bucata.Obiectele pe care le oferim sunt ‘materie prima’ ideala de care aveti nevoie ca sa realizati o ambianta inconfundabila,unica si confortabila pentru viata de zi cu zi.
Si cum orice calatorie inseamna amintiri dar si cadouri si suveniruri cu care sa ne intyoarcem la cei dragi,la ROUGE BOUTIQUE DECOR gasiti cadoul ideal sau suvenirul care sa va reaminteasca de aceste meleaguri. Pentru ca ROUGE BOUTIQUE DECOR este locul de unde pleci si unde te intorci cu drag.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "ROUGE BOUTIQUE DECOR"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat