Salon de inghetata si ciocolata Caprices

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str G. Baritiu, nr. 3 (Langa Biserica Neagra) Brasov
Telefon:
0268 47.78.05
Web:
http://www.caprices.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Salon de inghetata si ciocolata Caprices"

L-D 11:00-21:00 Modifica programul

Descriere "Salon de inghetata si ciocolata Caprices"

V-ați îndrăgostit vreodată atât de tare de un gust încât n-ați mai vrut să vă despărțiți de el? V-a cucerit o aromă într-atât încât să vreți să o simțiți aproape zi de zi? Noi am pățit-o și așa s-a născut deliciosul proiect Caprices.

Suntem Eszter și Simona, două pasionate de gusturi speciale și excepționale, mari iubitoare de ciocolată, topite după înghețată, care, după ce ne-am purtat capriciile prin toată lumea am descoperit aromele îndelung căutate.

Ne-a rămas inima (din fericire, nu și silueta) la dulciurile ieșite din mâine harnice și dăruite ale unor belgieni, așa că am făcut tot posibilul (uneori și imposibilul) să le aducem în România. Așa am ajuns să importăm în exclusivitate pralinele Bruyerre și înghețata plus sorbeturile franțuzești.

Am gândit cioco-gelateria din Brașov ca un loc cu totul special, unde să nu existe poftă ce nu poate fi îndeplinită și unde să nu intre client – deși client e un cuvânt rece, noi îi spunem musafir, ne e mai drag – care să plece apoi necucerit.

Ne-am pus toată pasiunea și dăruirea în fiecare pagină desenată de meniu, în fiecare culoare aleasă pentru mobilier, în fiecare vitrină cu delicatese aranjată și răs-aranjată până la „acum e bine!”.

Ș-apoi am început să le spunem povești gustoase celor care ne-au trecut pragul – le-am prezentat ingredientele neprețuite, extrem de atent alese, le-am spus istoria de 100 de ani a celor pe care ni i-am ales drept furnizori, le-am mărturisit ce ne-a convins pe noi la produse și i-am privit și pe ei cum se îndrăgostesc iremediabil de ele.

Așa că dacă sunteți în căutarea unor răsfățuri culinare cu totul speciale vă așteptăm cu mare drag lângă Biserica Neagră din Brașov, pe strada G. Barițiu nr. 3.

Voi aduceți doar curiozitatea, noi punem restul: praline cum n-ați mai savurat, înghețată cum n-ați mai gustat, băuturi dichisite și zâmbete largi. Vă așteptăm capricioșilor!
Categorie: Mini-market
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Salon de inghetata si ciocolata Caprices"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat