Sergiana in Coresi Shopping Resort

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Zaharia Stancu, nr. 1, Brasov, Brasov
Telefon:
0368 73.07.90
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Sergiana"

In Decembrie 1994, am dezvoltat Sergiana Grup, pornind de la o afacere de familie care a început cu o brutărie construită în Poiana Mărului. Am mizat pe Tradiţie şi am vrut să ne facem cunoscuţi prin Calitate.

Ne-am construit actualul statut cu fiecare produs care poartă marca noastră, zi de zi, timp de aproape 20 de ani, iar acest adevăr stă în picioare fie că este vorba de brutăria Sergiana sau fabrica de mezeluri Sergiana Poiana Mărului, fie că vorbim despre complexul de creştere şi îngrăşare a porcilor Europig, de la Şercaia. Aşa am înţeles că putem respecta valorile în care credem şi putem controla calitatea produselor noastre din fermă în fabrică, apoi în magazine şi în restaurantele noastre. Am evoluat, am investit masiv în tehnologie, construim şi ne modernizăm în permanenţă. Acestea au devenit coordonatele evoluţiei noastre ca Sergiana Grup.

Reţeaua comercială a Prăvăliilor Sergiana însumează 49 de unităţi. Lor li se adaugă standurile proprii din lanţurile Kaufland, Carrefoure şi peste 2000 de magazine partenere. Toate aceste unităţi de desfacere sunt aprovizionate prin propria reţea de distribuţie care operează în 21 judeţe şi Municipiul Bucureşti.

Axa acestei structuri este credinţa că Succesul devine Tradiţie doar atunci când, pentru toţi ceilalţi, marca ta înseamnă Calitate.

https://www.facebook.com/sergianagrup
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Sergiana"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat