Staer

5.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Bulevardul Caramidariei nr.1 (intersectia cu Cristianului, langa Real) Brasov
Telefon:
0268 54.93.45
Fax:
0368 73.99.95
Web:
http://www.staer.ro/
Email:
staer6@staer.ro
Modifica date de contact

Program "Staer"

Luni - Sambata: 9:00 - 21:00
Duminica: 9:00 - 20:00 Modifica programul

Descriere "Staer"

De-a lungul timpului am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima atentie si seriozitate. In cei 17 ani de activitate de pana acum am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe fiecare client si pe orice spatiu de locuit.

Ne-am inspirat din dorintele si aspiratiile clientilor nostri, din nevoia fiecaruia de a optimiza eficient si functional spatiul de locuit.

In afara de mobilierul de serie Staer ofera mobila la comanda la pret de serie.

Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu poate fi amenajat optim.Dimensiuni variate, gama extinsa de culori si nu in ultimul rand costurile adaptate oricarei configuratii de mobilier ne recomanda a fi partenerul ideal in amenajarea oricarei locuinte.

Suntem numarul 1 in Romania in ceea ce priveste mobilierul modular de bucatarie.

Pentru livingul tau oferim gama Smart Faces™ de canapele si fotolii modulare , dar si mobilier Combibox™ in doua variante: sisteme de perete si unitati de perete.

Varianta sistemelor de perete Combibox poate fi utila nu numai in amenajarea livingului (sufrageriei) dar si pentru dormitoare, camera de tineret, holuri, etc. Daca organizarea spatiului de locuit iti ridica probleme, Staer a lansat de curand si variante de dressinguri modulare, disponibile in toate magazinele.

La noi vei gasi mobila de pret la pret de mobila si nu numai: oferim tuturor celor interesati solutii Maxi pentru bugete Mini la o calitate corecta.
Modifica descrierea

Pareri despre "Staer" (1)

radu daniel pe 08.06.2010 (12:20)

bunaziua .ma numesc radu daniel sant din brasov am mai lucrat la dv ca montator vas ruga daca mai faceti angajari ...... va multumesc !! 0763997350

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Staer"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat