You & Me in Eliana Mall

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Bazaltului nr. 2 Brasov
Telefon:
0727 22.32.85
Web:
http://www.youandme.ro/
Modifica date de contact

Descriere "You & Me"

Magazinul You&Me oferă bijuterii din argint într-o gamă diversă, cu pietre preţioase (rubin, smarald, safir) sau semipreţioase (chihlimbar, ametist, topaz, sidef, onix, coral, turcoaz, perle de cultură). Aici veţi găsi atât bijuterii pretenţioase, cu design clasic sau retro, dar şi moderne – pentru ţinute chic, urban, casual.

Pentru cei care apreciază bijuterile de lux, magazinul You&Me oferă creaţiile unor branduri cunoscute din Italia, precum ZOPPINI – se adresează în special bărbatului matur, modern, elegant, dar şi bijuterii ZABLE – dedicate tinerilor şi adolescenţilor, în permanentă căutare de exprimare a personalităţii prin forme şi simboluri actuale.

Nici copiii nu au fost uitaţi, având o gamă largă la alegere, atât bijuterii din argint, dar şi aur, în combinaţii vesele, cu pietre şi email colorat.

Sunt colecţii tonice, atrăgătoare şi educative prin explozia de culoare exprimată în multitudinea de flori, insecte şi animale ce stimulează personalitatea şi imaginaţia copiilor, toate lucrate cu maiestria şi minuţiozitatea recunoscută a producătorilor italieni.

Chiar dacă nu sunteţi pasionaţi de bijuterii, sigur veţi găsi oportun să oferiţi la o ocazie specială un cadou deosebit din argint sau acoperit cu argint, fie că este vorba despre obiecte home decor (icoane, rame foto) sau obiecte de uz personal (linguriţe botez, cutiuţe, port card-uri).
Categorie: Magazine bijuterii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "You & Me"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat