ZEN PEN in Magazinul Universal Star

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Nicolae Balcescu, nr. 62 Brasov
Telefon:
0368 46.24.20
Web:
http://www.zenpen.ro/
Email:
magazinbv@zenpen.ro
Modifica date de contact

Descriere "ZEN PEN"

ZEN PEN – Din minte pe hârtie

Te aşteptăm să descoperi o papetărie dincolo de hârtie întrun spaţiu special destinat pentru armonia şi eficienţa studiului, muncii şi creaţiilor tale. Îţi punem la dispoziţie atât instrumente de scris care oferă personalitate şi prestanţă semnăturii tale, papetărie chic sau ultra modernă pentru biroul tău, cât şi cadouri pline de originalitate pentru cei dragi.

Întotdeauna vei fi primit cu bucurie şi cu dorinţa de a te ajuta să găseşti ceea ce ai nevoie sau ce-ţi pofteşte inima. Am selectat pentru a-ţi prezenta numai producători pentru care calitatea produselor reprezintă o certitudine probată în timp.

Cărţi cadou la ZEN PEN

Oferă cele mai frumoase şi interesante cărţi prietenilor tăi. Te aşteptăm cu albume, enciclopedii, atlase şi cărţi pentru copii.

NOU! Jucării ECO

Descoperă și dezvoltă abilitățile copilului tău prin jucăriile ECO de la Hape. Crește-i încrederea de sine și capacitatea de a îndeplini obiective cu puzzle-urile 3D și kitul de traforaj Pebaro.

Ajută-l de mic să-și afle adevăratul potențial!

Vă propunem o nouă gamă de jucării educaționale și articole hobby produse din materiale naturale: lemn, ceramică, piele, ceară, lână. Produsele sunt create special pentru a dezvolta creativitatea și abilitățile practice și fizice ale copiilor: cărămizi reale pentru construit, traforaje, telescoape și microscoape, roboței pentru asamblat, puzzle-uri 3D.

Claire Fontaine Herlitz Faber-Castell Porsche Design Hama Pelikan Online Hape
Categorie: Diverse
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "ZEN PEN"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat