1.2.3 in Baneasa Shopping City

4.8
4 voturi / 3 pareri
Adresa:
Șoseaua București-Ploiești 42D, sector 1 Bucuresti
Modifica date de contact

Descriere "1.2.3"

Originea numelui 1.2.3 - trei este numarul esential de piese vestimentare pentru ca o femeie sa aiba un look elegant. Primul este o pereche de pantaloni, doi – un top si trei un sacou.

Brandul 1.2.3 a luat fiinta in 1983 pornind de la un concept inovativ: calitate de top la preturi accesibile. Brandul detine momentan 180 de magazine in Franta, 20 in Belgia, 71 in Germania si alte 17 magazine in diferite locatii internationale.

Tarile in care exportul a inregistrat un succes enorm sunt cele din estul Europei. Printre acestea se numara: Serbia, Republica Ceha, Lituania, Georgia si Letonia. In aceasta luna Romania se alatura si ea acestor tari prin primul magazin deschis in Plaza Romania.

Bradul 1.2.3. este de asemenea prezent si in Africa de Nord cu 3 magazine in Morocco precum si in tari din Orientul Mijlociu precum: Arabia Saudita, Iordania si Emiratele Arabe Unite. Dezvoltarea internationala este principalul scop al brandului 1.2.3.


1.2.3 este leader pe piata din Franta pentru femeile de bussines. Imaginea brandului are la baza 3 valori esentiale: eleganta, sarmul feminin si atingerea moderna. Targetul il reprezinta femei active cu varsta cuprinsa intre 30 si 45 de ani care stiu ce insemna sa fii in pas cu moda.

De-a lungul existentei brandul 1.2.3 a acumulat suficient de multa credibilitate, datorita produselor oferite si verificate la cel mai inalt nivel de productie. Toate aceste rezultate pot fi oferite oricand ca si garantie la produsele oferite. Toate produsele marca 1.2.3 sunt testate pentru a putea fi in conformitate cu cele mai riguroase standarde internationale. Toate acestea se regasesc si in opiniile consumatorilor care aleg produsele 1.2.3 fie ca vorbim de tinute office, sau de tinute elegante.

1.2.3 inseamna tinute pentru femei de afaceri, active cu cariera. Pentru 1.2.3 a creeat cele mai deosebite tinute constand in sacouri si camasi care urmeaza cele mai noi tendinte. O serie de tinute speciale sunt si cele formale precum cele pentru petreceri si evenimente speciale. Toate acestea sunt completate cu o serie de tinute casual si accesorii.
Categorie: Haine dama
Modifica descrierea

Pareri despre "1.2.3" (3)

cristina.eric pe 20.03.2010 (11:08)

Aici gasesti tot ce-ti poate dori inimoara ta de femeie rasfatata, mofturoasa si mai mult decat pretentioasa.

bstefan pe 23.03.2010 (12:09)

DAca ai rabdare gasesti haine super la preturi ok. Rabdare, ochi de vultur si tine cardul aproape. Traiasca Visa si Maestro cei mai buni prieteni pe care-i am.

nico_fifi pe 23.03.2010 (22:16)

am intrat in acest magazin si am vazut foarte multe hainute care mi-au placut, unele mai scumpe, altele mai accesibile. merita vizitat!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "1.2.3"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat