4Kids in Unirea Shopping Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Piata Unirii, nr. 1 Bucuresti
Telefon:
021 303.04.92, 0766 33.78.37
Web:
http://www.ddstepromania.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "4Kids"

4Kids este un magazin pentru copii care oferă o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțăminte casual / smart casual dar nu numai.

Colecțiile noastre de haine Bambolina Baby și Wooloo Mooloo, apreciate datorită calității și esteticii deosebite, sunt create de designerii spanioli de la KIDS GALERY, pentru un stil modern dar în același timp practic, în culori vesele și atractive. Ele sunt grupate pe două sezoane Primavară/Vară și Toamnă/Iarnă, dar și pe categorii de vârste, respectiv bebeluși (0-2 ani), fetițe și băieți (2-14 ani).

4Kids este singurul magazin din România care oferă, în fiecare sezon, întreaga colecție de încălțăminte pentru copii din piele naturală marca D.D.Step, colecții ce pot fi vizualizate și pe magazinul nostru online www.ddstepromania.ro. DDStep este încălțămintea care însoțește dezvoltarea copilului de la primii pași până la vârsta de 14 ani, acordând o mare atenție la conformația anatomică a piciorușelor și a materialelor folosite pentru protecția și dezvoltarea lor corectă.
Categorie: Haine pentru copii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "4Kids"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat