Active Center

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str G-ral Budisteanu nr. 12 Bucuresti
Telefon:
021 310.76.90, 0753 07.29.02
Fax:
021 310.76.90, 0753 07.29.02
Email:
office@activecenter.ro
Modifica date de contact

Descriere "Active Center"

O pregatire corespunzatoare la Active Center te ajuta sa faci fata stresului in perioada de sarcina, sa controlezi si sa atenuezi durerea la nastere, sa-ti pregatesti perineul pentru a diminua riscul ruperii sau taierii lui la nastere, sa faci fata oboselii sau depresiei postnatale precum si responsabilitatilor pe care le implica viata alaturi de bebelus. Cel mai mult insa, pregatirea de la Active Center te va ajuta sa capeti incredere in forta din tine si in instinctele tale.

Active Center a fost fondat acum noua ani de Vania Limban, moasa cu 25 de ani de experienta. Centrul are la baza conceptual holistic de nastere activa, initiat in Anglia, care presupune abordarea pregatirii pentru nastere din punct de vedere fizic, emotional si educational.

In perioada sarcinii, corpul femeii sufera modificari ce provoaca discomfort. Programele Active Center de intretinere prin gimnastica sau masaj asigura acesteia o stare de bine atat fizica, cat si mentala. Le poti incepe din luna a 4-a de sarcina.
Ceea ce deosebeste Active Center de alte centre este faptul ca aici ai parte, in urma unor teste riguroase, de un program specialziat, creat special pentru tine.

Nasterea activa / Nasterea in apa
Din lipsa de informare si din teama de durere, in Romania, foarte multe femei aleg sa nasca prin operatie cezariana. La Active Center insa iti sunt prezentate pe larg beneficiile de necontestat ale nasterii naturale active sau in apa, atat pentru sanatatea gravidei, cat si a viitorului ei copil: femeia se reface mai repede din punct de vedere fizic, sunt inlaturate toate riscurile anesteziei asupra mamei, dar si a fatului, iar riscul dezvoltarii unor probleme respiratorii la bebelus sunt de 4 ori mai mici fata de cei nascuti prin cezariana.

Durere atenuata la nastere

La Active Center inveti sa-ti asumi durerea, sa o controlezi, sa nu o mai percepi ca pe un posibil dusman, ci ca pe un partener de nastere. Nasterea este un proces hormonal, dar are si o componenta emotionala foarte importanta. Forta si schimbarea stau in tine, tu esti cea care isi poate ajuta copilul in timpul travaliului, pana la expulzie. Tot la Active Center insa afli ca, interactiunea cuplului in timpul nasterii este foarte importanta si poate atenua durerea.
Cursuri educationale / Gimnastica / Masaj
Cursurile educationale, gimnastica si masajul se adreseaza atat gravidelor, cat si mamicilor si bebelusilor. Ele ajuta la o nastere mult mai usoara, la o abordare a bebelusului dintr-o perspectiva total noua care vizeaza dezvoltarea abilitatilor lui native de invatare din primul an de viata, si la o refacere dupa nastere care include una dintre cele mai moderne metode de abordare a tonifierii perineului.
Interelationarea psihoemotionala, dar si programele de masaj, de kinetica si de gimnastica acvatica oferite de Active Center parintilor cu bebelusi ii ajuta pe acestia sa descopere personalitatea copilului lor inca din primele luni de viata si sa ii stimuleze dezvoltarea prin practicarea acestor metode.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Active Center"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat