Adorri in Plaza Romania

5.0
1 vot / 3 pareri
Adresa:
Bd. Timișoara nr. 26 Bucuresti
Telefon:
021 317.62.99, 0757 01.82.00
Fax:
021 317.62.99
Web:
http://www.adorri.ro/
Modifica date de contact

Descriere "Adorri"

Adorri face parte dintr-un lant romanesc de magazine premium de bijuterii din aur de 18K, produse in Romania, exclusiv cu diamante si alte pietre pretioase de calitate si valoare excelente. Angajatii nostrii sunt permanent instruiti pe baza celor mai bune cursuri in materie, fiind consultanti-vanzatori de nivel profesional foarte ridicat. Aceste atuuri esentiale conduc catre oferta noastra, de cel mai inalt nivel si standarde din piata, comparabile cu cele de pe piata internationala.
Modifica descrierea

Pareri despre "Adorri" (3)

pupisori pe 29.03.2010 (21:15)

Adorri este magazinul perfect pentru o "pupisori" bogata ! Are de toate: stil, rafinament, stralucire ca sa nu mai vorbim de minunatiile de bijuterii pe care le gasim acolo! Am ramas de-a dreptul cu gura cascata cand am vazut cat de suberbi sunt cercelusii de la Adorri - cerceii sunt bijuteriile mele preferate pentru care am facut o adevarata pasiune -
Totusi cum zicea, de la Adorri nu am absolut nimic deoarece, avand produse din aur de 18K va imaginati si dvs ce preturi se practica..
Sper totusi ca intr-un viitor cat mai apropiat "pupisori" sa se imbogateasca si sa faca shopping si de la Adorri, pana atunci visez la acest voucher!

lucian pe 02.07.2011 (20:28)

am o bijuterie unicata si vreau sa o autentific,se poate la voi?eventual e si pt. vanzare

Anca si Luis pe 29.10.2015 (23:37)

Buna seara,
Vă urez felicitări pentru site și pentru inițiativa original cu care au început în 2000 afacerea în domeniul bijuteriilor de calitate.
Am trimis um email la adresa [email protected] in data de 20-10-2015 manifestam prin acest email interesul nostru de una posibila colaborare, aducând împreună două țări, două afaceri cu aceiași dragoste, bijuteria.

Cu respect
Anca si Luis

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Adorri"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat