Agentia de Turism All Tur

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Carol I, nr. 50 Bucuresti
Telefon:
021 310.12.76
Fax:
021 310.12.78
Web:
http://www.alltur.ro/
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism All Tur"

Te-ai saturat de munca si vrei sa-ti iei vacanta? Ca sa fii sigur ca totul va merge bine, trebuie sa ai agentia ta de turism!

* Din februarie 2003, All Tur, agentie de turism turoperatoare si membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) este agentia ta.
* De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. Alltur o va face in locul tau. Vei putea lasa grijile deoparte si te vei bucura de aer, de vreme buna, alaturi de cei dragi.
* Este normal sa fii bine informat asupra locului in care vei sta, despre locurile pe care o sa le vezi, asupra modului in care te poti distra, asupra modalitatilor de transport, asupra ofertei bucatariei locale si in plus trebuie sa ai o idee corecta despre tarife.
* Poate vrei sa mergi pe cont propriu sau in grup, in Romania sau in strainatate, cu avionul sau nu, poate vrei sa stai la un hotel de 5 stele sau te duci in camping, poate vrei sa iei masa in restaurante luxoase ori in fast-food-uri, poate vrei doar sa te odihnesti sau iti place viata activa de noapte, sau poate vrei sa-ti inchiriezi o masina. Poate iti plac sporturile nautice sau sa fotografiezi, sa vanezi sau sa pescuiesti. Sau vrei doar sa-ti petreci un week-end reconfortant departe de birou. Ori pur si simplu nu stii ce ti-ar placea mai mult. All Tur iti da solutii.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism All Tur"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat