Agentia de Turism Easy Tour

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Soseaua Colentina, Nr. 23 A, Bloc 1 A, Scara A, Apartament 2 Bucuresti
Telefon:
0728 77.77.87
Fax:
021 242.49.49
Web:
http://www.easytour.ro/
Email:
office@easytour.ro
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Easy Tour"

Easy Tour este partenerul care va ofera servicii turistice pentru deplasari de afaceri si vacante, de inalta calitate, conform asteptarilor dumneavoastra.
Cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu vasta experienta in tot ceea ce presupune domeniul serviciilor turistice, Easy Tour se identifica cu dorintele clientilor, punand pasiune si dedicare in tot ceea ce face astfel incat, acestia sa se simta in siguranta atunci cand apeleaza la serviciile agentiei.
Datorita faptului ca fiecare solicitare exprimata de unul dintre clientii nostrii este unica in felul ei, majoritatea pachetelor de servicii oferite de noi sunt construite, personalizate si adaptate, astfel incat vacanta sa se desfasoare conform dorintelor atat in ceea ce priveste destinatia, datele de calatorie cat si categoria de cazare preferata si bugetul alocat.
Seriozitatea, ca element fundamental al activitatii echipei Easy Tour este reflectata atat in unicitatea produselor, atentia la detaliu, cat si in informarea corecta si completa asupra continutului ofertei. Toate acestea fac dintr-un banal pachet de servicii turistice, o vacanta de neuitat.
Datorita sistemelor on-line performante folosite de catre compania noastra, se asigura raspunsul prompt la solicitarile clientilor, precum si avantajele oferite prin programele de fidelitate ale companiilor aeriene si lanturilor hoteliere.
Intelegand importanta calitatii serviciilor prestate clientilor sai, echipa Easy Tour reuseste sa atinga asteptarile acestora, misiunea noastra fiind astfel indeplinita.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Pareri despre "Agentia de Turism Easy Tour" (1)

Beatrice Cioceanu pe 27.04.2013 (11:03)

Bună ziua! În primul rând doresc să vă mulţumesc din partea grupului Mitalcov. Pentru preţul plătit, excursia (city-break Istanbul) a fost mai mult decât excelentă. Nu avem niciun reproş în privinţa cazării. A fost absolut perfect pentru cei 50 euro plătiţi. Transferul de la şi la aeroport a decurs în condiţii bune. La ducere am avut o întârziere de vreo 40 de minute pentru că nu avea avionul unde să parcheze deşi aterizase, dar cei de la transfer ne-au aşteptat fără probleme. Deci, puteţi să recomandaţi în continuare cu încredere acest hotel: Grand Ant.
Mii de mulţumiri!
Toate cele bune! Beatrice Cioceanu

P.S. Hotelul din Paris se numeşte Hotel de la Porte Dorée. Deşi are numai 2 stele poate trece foarte bine ca unul de 3. Are gura de metrou în faţă. Se ajunge în centru în maxim 15 min.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Easy Tour"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat