Agentia de Turism Fabiola

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. Camil Ressu, nr.1, bl.14B, sc.3, et.1, ap.72 Bucuresti
Telefon:
021 344.77.32
Fax:
021 344.77.23
Web:
http://www.fabiolaturism.ro/
Email:
office@fabiolaturism.ro
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Fabiola"

Agentia Fabiola Turism si-a inceput activitatea pe piata turistica printr-o permanenta orientare spre clientii sai, intelegand nevoile si preferintele acestora si actionand asupra lor intr-un mod profesional si eficient. Va asiguram de seriozitatea si profesionalismul nostru si va garantam cele mai bune conditii de cazare si masa. Noi punem la dispozitia clientilor sejururi turistice, circuite sau excursii, personalizand serviciile oferite prin introducerea de idei noi, de programe, trasee si preturi.

Numerosii ani de experienta cu copiii ne permit sa oferim asistenta turistica de clasa si servicii complexe interne si externe, de calitate, la preturi accesibile tuturor elevilor. Din acest motiv ofertele pe care vi le prezentam sunt concepute pentru grupuri de turisti de varsta scolara care beneficiaza de numeroase facilitati.

Pentru orice servicii turistice, de la rezervari de spatii de cazare si pana la transporturi turistice, organizate sau turism de afaceri, va stam la dispozitie cu informatii, raspunzand tuturor intrebarilor dumneavoastra.
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Fabiola"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat