Agentia de Turism Paralela 45 - Victoriei

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Bld Iancu de Hunedoara, nr 38 Bucuresti
Telefon:
021 310.90.00
Fax:
021 310.96.00
Web:
http://www.paralela45.ro
Email:
victoriei@paralela45.ro
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Paralela 45 - Victoriei"

Paralela 45 Turism este o companie de renume pe piata turistica romaneasca. Fondata in anul 1990, Paralela 45 a ajuns in decursul celor 19 ani de activitate in topul agentiilor de profil din tara noastra. Cu 24 de sedii in cele mai importante orase ale Romaniei, Paralela 45 reuseste sa fie aproape de turistii din toate regiunile tarii.

Experienta acumulata in toti acesti ani isi spune cuvantul in momentul crearii diverselor programe turistice. Selectia partenerilor nostri de afaceri este una foarte atenta, iar calitatea serviciilor turistice este criteriul principal pe baza caruia ii selectionam. Agentia noastra numara astazi 200 de agenti de turism experimentati si cu foarte bune cunostinte in domeniul turismului, gata oricand sa raspunda celor mai pretentioase si mai complexe solicitari venite din partea turistilor nostrii. Calitatea resurselor umane, competenta, charisma, amabilitatea si calitatea serviciilor prestate consideram ca sunt elementele cheie in satisfacerea clientilor nostri.

Cu siguranta veti gasi hotelul ideal pentru petrecerea vacantei, ajutati de consilierii nostri. Fie ca vorbim despre vacantele All Inclusive, pentru familii si copii sau de cele pentru honeymooners, de vacantele chic, de lux sau de cele low cost, orice turist va gasi la agentia noastra hotelul care se potriveste perfect cu cerintele sale.

In ceea ce priveste calitatea hotelurilor, selectam pentru clientii nostri doar hotelurile vizionate si – tot ca o noutate – folosim, alaturi de categoria oficiala a hotelului, si o categorie proprie, mai riguroasa, pentru a va oferi toate instrumentele unei alegeri potrivite. Una dintre preocuparile noastre majore este sa contractam zboruri cu cele mai bune companii aeriene existente in prezent, iar aceasta preocupare se regaseste atat la excursiile noastre in circuit – pentru care rezervam locuri exclusiv pe companii nationale – cat si la sejururile de tip charter.

Fiecare destinatie promovata de agentia noastra are un mini-site, care va ofera informatii complete legate de respectiva destinatie, hotelurile din acea zona aflate in oferta noastra, excursiile optionale care se pot face pornind din acea destinatie si alte informatii utile. In plus, fiecare program turistic pe care agentia noastra il creeaza contine si descrieri ale celor mai importante obiective si atractii ale zonelor unde se vor desfasura programele respective.

Paralela 45 – O lume intr-o singura agentie!
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Pareri despre "Agentia de Turism Paralela 45 - Victoriei" (1)

alina_ene25 pe 30.11.2010 (22:27)

Foarte prompti, seriosi, amabili si eficienti

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Paralela 45 - Victoriei"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat