Agentia de Turism Terra World Tours

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Dem I Dobrescu, nr. 15, bl. Wilson, sc. 3, ap.58 Bucuresti
Telefon:
0767 80.60.60, 0767 80.60.61
Fax:
031 805.35.38, 031 816.40.53
Web:
http://www.t-w-t.ro/
Email:
office@t-w-t.ro
Modifica date de contact

Descriere "Agentia de Turism Terra World Tours"

Din experienta acumulata de-a lungul anilor, am simtit necesitatea infiintarii unei agentii de turism, Terra World Tours, care sa va ofere consultanta in alegerea destinatiei de petrecere a vacantei in functie de bugetul si optiunile dumneavoastra, pachete personalizate complete, pornind de la transfer pana la cazare si circuite organizate, la tarifele cele mai bune.

Terra World Tours este o agentie proprietate a unei firme cu capital austriac, care pune accentul pe calitatea serviciilor oferite si personalizarea acestora.

Va oferim asistenta pentru crearea de pachete turistice special realizate la solicitarea dumneavoastra, cat si organizarea de conferinte, simpozioane sau alte evenimente speciale.

De asemenea, va ajutam sa alegeti locurile care merita vizitate, va prezentam obiectivele mai putin cunoscute dar deosebite, momentul potrivit cand e bine sa alegeti anumite destinatii, va dam informatii despre taxele de intrare de la obiectivele turistice. Va ajutam, de asemenea, sa economisiti timpul cu organizarea detaliilor zilnice si suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde eventualelor intrebari, astfel incat vacanta dumneavoastra sa devina un vis realizat .
Categorie: Agentii de turism
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Agentia de Turism Terra World Tours"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat