Agnes Toma in Unirea Shopping Center

4.0
1 vot / 1 parere

Descriere "Agnes Toma"

Moda inseamna creatie.
Iar noi suntem aici pentru voi.
In fiecare zi din mainile,mintile si sufletele noastre transmitem lumii mesaje de iubire. Creatiile Agnes Toma fac asta prin fiecare detaliu, din fiecare vitrina, de pe fiecare umeras si din fiecare poza: creatiile noastre sunt o punte. Comunicam astfel. Va vorbim despre armonie, frumusete, eleganta, respect…

Agnes Toma este o organizatie in care oamenii cauta, simt, respira, gasesc, se bucura, lucreaza, creeaza pentru alti oameni. Cu pasiune, cu bucurie si PENTRU pasiune, PENTRU bucurie.

Pentru noi munca noastra face parte din VIATA. Altfel spus munca noastra ESTE viata noastra. Cum ar putea sa fie altfel?! Ne-am ales un domeniu atat de frumos! Moda, haine frumoase, tinerete, fete subtiri si doamne elegante!... Sezon dupa sezon colectii noi! Evenimente stralucitoare! …Uneori nunti! Toti acolo sunt atat de frumosi, de stralucitori, in bucuria momentului, cu hainele lor cele mai bune, iar mireasa … desavarsita! Unde mai frumos de atat sa-ti doresti sa lucrezi?

De aceea a veni la serviciu, pentru noi, este in fiecare zi o provocare si un motiv de bucurie! In fiecare zi noi modele, uneori visate noaptea, astepta sa le punem pe hartie. Apoi valuri de materiale asteapta sa se exprime, sa se aseze pe busturile de croitorie, drapandu-se in falduri grele sau cucerind spatiul in volume involte! Margele si pietre vin sa spuna povestea.

Este fascinant cum toate apar, parca …de nicaieri si aici, in mainile noastre prind viata! Apoi imbraca un trup pe care ceilalti sa-l poata admira, in intreaga lui desavarsire! Asta deoarece asa se intampla cand hainele care imbraca trupul au fost facute cu suflet, au fost concepute si lucrate in intelegerea profunda a celui care urmeaza sa le imbrace. Aici este, de fapt, un mare secret. Si noi stim: hainele spun atat de multe despre noi! Vorbesc pentru si despre noi atunci cand noi tacem.

De fapt ele sunt cele care, inainte de orice, ne exprima. Pentru ca fiecare avem o poveste iar munca noastra exact asta face: vine sa spuna povestea. Este felul in care tu, stimata noastra clienta, comunici cu lumea, cu cei pe care-i cunosti, cu cei pe care nu-i cunosti dar si cu cei pe care, poate, ii vei cunoaste! Noi stim asta.

Si afla acum ceva esential: suntem de partea ta! Vrem, la fel ca si tine, ca ceilalti sa te poata vedea exact asa cum esti - frumoasa, inteligenta, demna, increzatoare, …sublima!

Suntem aici pentru voi. Asta ne onoreaza. Ne justifica. Ne inalta.

Zi de zi construim cu mainile si mintile noastre, cu priceperea, cu pasiunea, cu sufletul nostru haine noi prin care tu, draga noastra clienta, sa poti exprima maine, atunci cand acestea vor ajunge sa te imbrace, povestea TA, mesajul TAU de iubire catre lume…
Modifica descrierea

Pareri despre "Agnes Toma" (1)

oldwitch pe 17.01.2011 (22:04)

Idei originale, croieli indraznete, am cumparat de aici o rochie de ocazie care mi-a redefinit stilul (cam prafuit) si m-a transformat in senzatia serii. A trebuit sa tin dieta inainte, pentru ca era genul de rochie 'sincera', care muleaza, dar a meritat! Am fost eleganta si inedita in acelasi timp!

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Agnes Toma"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat