Alexandru Ciucu

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bd. IULIU MANIU 7 Bucuresti
Telefon:
0722 64.48.00, 0726 32.03.38
Fax:
031 730.22.00
Web:
http://www.alexandruciucu.ro/
Email:
alexciucu@gmail.com
Modifica date de contact

Descriere "Alexandru Ciucu"

Atelierul Alexandru Ciucu a luat fiinta ca urmare a unei bogate traditii si experiente in domeniul costumului barbatesc, dar si din dorinta de a aduce pe piata din Romania o contributie in educatia stilului vestimentar masculin.
Prima intalnire cu arta croitoriei am avut-o prin intermediul bunicii mele, tatal meu continuand traditia. El si-a inceput cariera in fosta fabrica cunoscuta sub numele de APACA, specializandu-se din ce in ce mai bine pe costume barbatesti. In anul 2000 am infiintat impreuna brandul "Tata si fiul" care este astazi un brand de succes. Pentru a imi aprofunda specializarea am urmat in anul 2001 cursurile institutului de moda "Carlo Secoli", iar in 2007 ale institutului "Marangoni", ambele din Milano.
Una dintre expresiile cele mai rafinate ale stilului vestimantar masculin o regasesc in costumul de comanda,caruia ii dedic in acest atelier toata grija pentru detaliu, pornind de la tesaturi si pana la accesoriile finale.
Aici va pot oferi consultanta specializata, menita sa va indrume catre cea mai buna alegere in functie de o serie de criterii cum ar fi: evenimentul la care participati, trasaturile fizice, preferintele personale, ultimele tendinte, etc.
Prin urmare, va astept cu drag in atelierul meu unde veti gasi o atmosfera calda si primitoare alaturi de o cafea buna.
Categorie: Costume mire
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Alexandru Ciucu"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat