Ali Baba

4.7
3 voturi / 4 pareri
Adresa:
Soseaua Mihai Bravu, nr. 213 Bucuresti
Telefon:
021 327.48.10, 0722 70.72.08
Web:
http://www.alibaba-restaurant.ro/
Modifica date de contact

Program "Ali Baba"

Luni - Vineri: 10.00 - 24.00
Sambata: 11.00 - 24.00
Duminica: 11.00 - 24.00 Modifica programul

Descriere "Ali Baba"

Restaurant Ali Baba din Bucuresti, restaurant cu specific oriental, este amplasat in zona Muncii, pe Soseaua Mihai Bravu la nr 213, in apropiere de intersectia cu Calea Calarasilor, Bulevardul Basarabia si Bulevardul Decebal.

Restaurantul, decorat in stil oriental, ne aminteste de povestea binecunoscuta a lui Ali Baba si formula magica " Sesam, deschide-te !" a pesterii cu comori. Meniul de restaurant aduna preparate din bucatariile popoarelor orientale: libanez, persan, turcesc, sirian, irakian, etc.

Intr-un decor in care troneaza pe tot peretele chiar pictura cu Ali Baba, peretii fiind sculptati si pictati de mana cu mestesug, numeroasele obiecte de artizanat oriental creaza un adevarat colt de orient in care va invita sa degustati specialitati libaneze, persane, turcesti, siriene, irakiene din bucataria libaneza, persana, turceasca, siriana, irakiana gatite de maestrii bucatari cu experienta bogata in domeniu: Khaled Kalfat din Liban si Arkan Kadr din Irak.

Restaurantul Ali Baba ofera posibilitatea de organizare mese festive, petreceri firme, aniversari, organizari petreceri private, evenimente speciale, onomastice, receptii. Comenzi mancare pentru servicii take away.
Modifica descrierea

Pareri despre "Ali Baba" (4)

Aliass pe 14.01.2010 (08:41)

aici nu am fost dar mi-a fost recomandat de prieteni care au fost acolo. Mancarea orientala a fost intotdeauna preferata mea. Mi-ar placea sa merg acolo pentru a putea degusta si mancarurile lor si a putea face o comparatie. ideea este ca daca bucatarul nu este de origine araba, oricat de bun ar fi se va simti imediat. am testat asta si nu m-am inselat. Ei s-au nascut bucatari...clar:)

elailiesi pe 07.02.2010 (15:09)

Am fost de cateva ori si de fiecare data am apreciat atmosfera, mancarea, servirea.. Ca sa nu mai zic de preturile f ok. E unul din locurile mele preferate din Bucuresti.

lulia_julie pe 17.12.2010 (17:46)

Decorat in stil arabesc foarte original, chelnerii foarte amabili si dispusi sa te sfatuiasca, mancarea foarte gustoasa (eu am mancat Haruf) si foarte ok ca si pret (26 lei).

Nu se serveste alcool (ei fiind musulmani), televizorul era dat pe un post arabesc si era deranjant ca nu intelegeam nimic, cam multi arabi in jur si te simti putin stingher

andreeaang pe 04.08.2011 (09:02)

Ali Baba este un loc special. Merg acolo cu grupul de prietene deoarece ne place mancarea gatita excelent, cu aroma si gust, iar prajiturile sunt un deliciu. Mereu comand altceva si de fiecare data sunt incantata. Servirea este buna, iar preturile sunt de bun simt.
Andreea Anghelescu

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Ali Baba"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat