Ambulatoriul de specialitate - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

3.0
1 vot / 1 parere
Adresa:
Splaiul Independentei, Nr.169 Bucuresti
Telefon:
021 224.80.77, 021 224.81.73, 021 224.80.59, 021 224.84.38
Fax:
021 211.05.38
Web:
http://www.suub.ro
Email:
secretariat@suub.ro
Modifica date de contact

Descriere "Ambulatoriul de specialitate - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti"

Servicii medicale
In ambulatoriul de specialitate al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti sunt incadrate cadre medicale superioare fie medici primari si specialisti care lucreaza in spital, fie medici care nu au specialitatea corespondenta in spital dar care sunt angajati pentru a lucra exclusiv in ambulatoriu.
- serviciul de primire a pacientilor -receptie - cabinete medicale de specialitate: - alergologie - cardiologie - dermatologie - chirurgie generala - chirurgie plastica si reconstructiva - chirurgie toracica - diabet zaharat, boli de nutritie si de metabolism - endocrinologie - gastroenterologie - medicina interna - medicina muncii - nefrologie -dializa - neurochirurgie - neurologie - obstetrica-ginecologie - oftalmologie - oncologie - ORL - ortopedie - planificare familiala - psihiatrie - radiologie - stomatologie - urologie - sala de pansamente septici si sala de gips - serviciu pentru intrereperea de sarcina la cerere - cabinete si stationar - serviciu de recoltare si conservare a sangelui pentru transfuzii
- cabinete de investigatii speciale: - colposcopie - ecografie cardiaca si generala - electrocardiografie -ECG - mamografie computerizata - rezonanta magnetica nucleara -RMN - tomografie computerizata -CT - consult medical de specialitate - internare bolnavi cronici - control medical post-internare - intrerupere de sarcina la cerere - investigatii medicale de laborator - investigatii medicale functionale - investigatii medicale imagistice - recoltare de sange in vederea transfuziei - servicii medicina muncii.
Servicile medicale solicitate la cererea expresa a pacientului se efectueaza contra cost, conform tarifelor stabilite.
Categorie: Spitale
Modifica descrierea

Pareri despre "Ambulatoriul de specialitate - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti" (1)

ochi_negri pe 22.01.2011 (11:00)

Sunt cabinete ai caror medici sunt destul de buni si chiar incearca sa ajute pacientul. Preturile sunt undeva la mijloc intre cele ale policlinicilor vechi si clinicilor particulare. Ambulatoriul este curat si se pot deconta alalizele de la CASMB.

Cateodata la unele cabinete sunt cozi imense chiar si cu programari.
In general medicii au o atitudine ca le stiu ei pe toate si ca sunt mult superiori pacientilor. Nu stiu de ce este regula aceasta general-valabila printre ei.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Ambulatoriul de specialitate - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat