Anouk's Beauty

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Vasile Conta 19 Ap. 1 Sectorul 1 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Bucuresti
Telefon:
0766 69.60.23, 0723 32.14.60, 021 310.30.18
Web:
http://www.anouk.ro
Email:
office@anouk.ro
Modifica date de contact

Program "Anouk's Beauty"

Luni - Vineri: 13:00 - 21:00 Sambata: 9:00 - 16:00 Modifica programul

Descriere "Anouk's Beauty"

Ştim cu toatele că frumuseţea vine din interior, că o femeie atrăgătoare are o anumită strălucire interioară care exprimă gradul propriu de feminitate, dar mai ştim că o femeie este cu atât mai frumoasă, cu cât se simte mai bine. Dar pentru a te simţi bine, trebuie să te simţi frumoasă. Mai mult, trebuie să simţi că cei din jur te consideră frumoasă.
Astfel vei căpăta o mare încredere în forţele proprii, calitate fără de care vei rămâne o fiinţă comună care nu exprimă nimic prin ea şi despre ea. Armonia dintre interiorul şi exteriorul tău te va determina să ai un farmec aparte care îi luminează şi îi încântă pe cei din jur.

Dacă nu eşti sigură că fizicul tău ajută la realizarea acestei armonii, salonul de înfrumuseţare “ANOUK’ S BEAUTY” îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi îndeplini cele mai îndrăzneţe idei referitoare la modelarea aspectului tău fizic.

Redefineşte-te în totalitate, redefinindu-ţi conturul cu ajutorul nostru. Într-un cadru intim, înconjurată de un personal calificat şi deosebit de cald, încântată de audiţia unei muzici relaxante, vei realiza cât de importantă eşti, iar rezultatele, care nu vor întârzia să apară după primele şedinţe, te vor ridica atât în ochii proprii, cât şi în ochii celor din jur.

Fă-ţi neîntârziat o programare. Totul depinde de tine! Fii sigură că ai în tine totul pentru a deveni splendidă. Mai ai nevoie doar de ajutorul nostru.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Anouk's Beauty"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat