Arena Fitness Club

5.0
3 voturi / 5 pareri
Adresa:
Str. Logofat Luca Stroici, nr. 2 Bucuresti
Telefon:
0722 21.39.76
Web:
http://www.arenagymclub.ro/
Modifica date de contact

Program "Arena Fitness Club"

Luni - Vineri: 14.00 - 21.30 Modifica programul

Descriere "Arena Fitness Club"

Arena gym club este locul perfect pentru a veni sa va antrenati si sa va relaxati. In primul rand sala este dotata cu aparatura adecvata pentru fitness si cardio, cu aer conditionat, vestiare separate, curate, sauna, solar, “aerobic” si un bar unde puteti consuma bauturi racoritoare, energizante, apa sau cafea.
Categorii: Masaj, Sali fitness
Modifica descrierea

Pareri despre "Arena Fitness Club" (5)

medeea925 pe 05.03.2010 (14:51)

Nu am fost deloc acolo, dar am auzit numai pareri bune despre Arena Fitness Club. Mi s-a spus ca aparatura este foarte performanta si exista multe modalitati in care sa te relaxezi si in acelasi timp sa iti intaresti corpul. Au pana si sauna.. Mie una mi-ar placea sa ma duc in timpul liber. Sportul este esential pentru sanatate :)

pupisori pe 06.03.2010 (12:22)

arena fitness club este probabil unul dintre cele mai bine dotate centre de slabit din bucuresti. aici ai mereu aparate fie noi, fie fff bine intretinute.
poti imbina cu brio utilul cu placutul deoarece arena fitness club a reusit sa aduca la un loc fitnesul, aerobicul,masajul, sauna si solarul astfel incat abonatii acestui club sa scuteasca din timpul petrecut pe drumuri intre 2 centre care sa nu le ofere servicii complete.

fucsy pe 10.03.2010 (10:36)

Este una dintre cele mai bine dotate sali. Mi-a placut ca este foarte curat, au aer conditionat, aparate noi si foarte performante. este foarte important ca au vestiare separate si solar. De multe ori mi-am petrecut acolo o zi intreaga si m-am simtit foarte ok. Barul este dragut si util, pentru ca in general nu gasesti asa ceva. Cu siguranta voi continua sa mai merg. Mi-ar placea foarte mult daca ar oferi si bronzare DHA. Intr-un fel, m-ar ajuta , deoarece nu as mai fi nevoita sa fug intre doua centre. Ca pret sunt foarte ok

Diana pe 01.12.2013 (01:16)

Imi spui si mie te rog daca au dusuri ?! :D

Comenteaza
cata pe 03.08.2011 (20:05)

Ok, este frumos ! Dar sa dau 50 de lei pe 4 intrari... PENIBIL!!!!
Ma duc la sala de forta , dau 60 de lei si ma duc zilnic. Aparate ok, nu defecte!

dana chiurse pe 01.10.2012 (21:03)

gandaci f mari, aparate fitness vechi, personal fara diplome si faara carte de muca care nu-si asuma sanatatea clientului, in concluzie execrabil, miros urat la vestiar, saltele imputite cu miros de urina de pisica, au luat si amenda pentru asta, am fost de fata cand o clienta a salii a chemat firma respectiva si le-a dat o amenda f.f.f mare.SALA DE AEROBIC F. MICA. NEAERISIRE IN SALI, MIROS DE CANAL PENTRU CA E LA DEMISOL SALA.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Arena Fitness Club"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat