Artizart

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Johann Gutenberg, nr. 16 (vis-a-vis de Cinematograful Tinerimea Romana, in aproprierea Teatrului Bulandra - sala Izvor, chiar langa Hotel Volo) Bucuresti
Telefon:
0720 51.07.26
Web:
http://www.artizart.ro/
Email:
madalina@artizart.ro
Modifica date de contact

Descriere "Artizart"

ArtizArt este un magazin care promoveaza obiectele handmade si de artizanat, facute de artisti, studenti, artizani, sau pur si simplu de oricine lucreaza cu pasiune si talent, obiecte de design interior, design vestimentar, accesorii, grafica, pictura, sculptura, ceramica, bijuterii si lista nu se inchide aici.
Magazinul vrea sa ofere un spatiu vizibil fabricantilor care nu au un loc in care sa-si expuna lucrarile pentru a le vinde. Desi exista bloguri si site-uri de handmade, noi credem ca este foarte important de a vedea obiectele, de ale atinge si avea astfel un dialog real cu ele.
Vreau ca ArtizArt sa fie un loc prietenos si primitor fata de persoanele care vor sa isi aduca lucrurile aici si in acelasi timp un magazin in care sa te simti ca acasa si in care sa te opresti mereu cu placere pentru a vedea si cumpara lucruri deosebite.
Categorie: Magazine accesorii
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Artizart"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat