Astra Asigurari - Dristor

0.0
0 voturi / 1 parere
Adresa:
Soseaua Mihai Bravu 301, Sectorul 3, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Bucuresti
Telefon:
021 324.50.54
Fax:
021 324.50.55
Web:
http://www.astrasig.ro/...
Modifica date de contact

Program "Astra Asigurari - Dristor"

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30 Modifica programul

Descriere "Astra Asigurari - Dristor"

Valorile Companiei

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri si pentru a le oferi servicii de maxima calitate si promptitudine, am inovat pe toate planurile: am deschis centre de dauna amplasate in spatii moderne, usor accesibile, ne-am diversificat portofoliul de produse, am intrat pe nise si am accesat canale de vanzare alternative. Am investit in tehnologie de varf cu care ne-am dotat forta de vanzare, ne-am dezvoltat pe online. Ne-am consolidat pozitia in piata cu fiecare an care a trecut. Azi suntem compania No.1 in Topul Asiguratorilor romani.

Pentru noi, conceptul de Angajament nu este o simplă afirmaţie. Traducem acest lucru în practică prin concentrare asupra nevoilor fiecărui client în parte astfel încât să propunem acele soluţii care răspund exact asteptarilor si cerintelor clientilor.

Suntem o companie in continua dinamica. Cu fiecare zi pe care o parcurgem, ne dorim sa fim mai aproape de romani, oferindu-le servicii prompte, de calitate. (...) Am urcat pe Locul 1 in Topul Asiguratorilor din Romania, acest fapt obligandu-ne sa fim si mai buni, mai prompti, mai eficienti, mai aproape de clientii si colaboratorii care ne-au acordat increderea lor. Abordam fiecare client cu Seriozitate, in plus, Seriozitatea echipei Astra este garantia suplimentara a calitatii serviciilor pe care le oferim. Este important pentru noi sa ne mentinem practicile de imagine si de business constante, motiv pentru care nu ne putem permite sa coboram standardele.

Compania ASTRA Asigurari a intrat pe piaţa asigurărilor drept un jucător puternic şi stabil încă din anul 1991, când s-a desprins din fosta companie de stat ADAS, beneficiind astfel de o vastă experienţă pe piaţa naţională şi internaţională a asigurărilor.

Suntem o companie cu Traditie, am strans aproape doua decenii de continuitate, astfel, am dobandit experienta, credibilitate si notorietate, avem istorie in spate si planuri indraznete de viitor.

Cu peste 240 unităţi teritoriale în toata ţara, oferind peste 60 de tipuri de asigurări generale, de viaţă şi de sănătate, ASTRA Asigurari are o acoperire teritorială completă asumandu-si Responsabilitatea pentru siguranta viitorului clientilor nostri si preluand riscurile acestora. Pentru noi, responsabilitatea este parte din strategia de afaceri – este angajamentul continuu asumat de companie de a contribui la imbunatatirea vietii clientilor.

De asemenea, ASTRA Asigurari este compania care a platit cea mai mare dauna din istoria asigurarilor din Romania pentru o aeronava Tarom, un Boeing 737-300, care efectua in 30.12.2007 o cursa spre Sharm El Sheikh. In timpul decolarii de pe Aeroportul International Henri Coanda, aeronava a lovit un autovehicul utilitar aflat pe pista. In baza politei Airline Hull&Liability (Casco si Raspunderi Linie Aeriana), ASTRA a platit companiei TAROM valoarea asigurata a aeronavei, in suma de USD 10.000.000, precum si USD 432.400 reprezentand cheltuieli pentru mutarea epavei.

Aceasta a fost o situatie in care am demonstrat Atasament fata de client si ne dorim sa le demonstram in continuare clientilor nostri ca suntem alaturi de ei, ne tinem promisiunile si suntem corecti in relatia de parteneriat pe care o avem, actionand corect in orice situatie. Ne dorim sa fim perceputi de clienti ca aliat de nadejde pe termen lung.

De aceea, promisiunea facuta clientilor nostri este respectata fara exceptie.
Categorie: Asigurari
Modifica descrierea

Pareri despre "Astra Asigurari - Dristor" (1)

ciobotea ionut radu pe 21.10.2013 (14:15)

nu sa rezolvat cu banii pe care trebuia sa ii recuperez dupa o asigurare la un renault laguna

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Astra Asigurari - Dristor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat