Atlassib Leasing

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Str. Ion Brezoianu, Nr. 31 - 33 Bucuresti
Telefon:
021 312.86.41
Web:
http://www.atlassibleasing.ro
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Descriere "Atlassib Leasing"

Societatea Atlassib Leasing IFN S.A. s-a infiintat in anul 1997 si a avut o evolutie ascendenta de la an la an pe piata de leasing din tara. Daca la inceput activitatea noastra s-a limitat la finantarea de autoturisme, putem spune ca in prezent oferim o gama larga de solutii de finantare incluzand echipament de calcul, echipament industrial, imobile si autovehicule cu diverse destinatii.

Ca un merit al desfasurarii activitatii, societatea noastra s-a plasat in anul 1999 pe locul 1 in topul judetean al firmelor la categoria microintreprinderi si are aprecieri atat de la parteneri din tara cat si de peste hotare.
Obiectivul de activitate principal il constituie acordarea in sistem leasing a diverselor bunuri cum ar fi autoturisme noi si second hand, echipament industrial si de calcul, imobile precum si diverse mijloace de transport.

La ora actuala societatea are in derulare un numar de peste 2000 contracte de leasing cu parteneri din toata tara. De asemenea trebuie mentionat faptul ca exista o foarte buna relatie de parteneriat cu furnizorii externi. S-au creat relatii de colaborare foarte bune cu o serie de dealeri interni dintre care reamintim Star Motors, dealer al marcii Peugeot.
Categorie: Leasing
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Atlassib Leasing"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat