Austromed

5.0
1 vot / 2 pareri
Adresa:
Mihai Eminescu nr. 156, sector 2 Bucuresti
Telefon:
021 317.49.17, 0720 04.45.66
Web:
http://austromed.ro
Modifica date de contact

Descriere "Austromed"

Austromed Clinic abordeaza piata medicala din Romania cu un sistem modern de servicii de laborator, bazat pe valori europene, care garanteaza siguranta diagnosticului si confortul maxim al pacientilor.

Oferta laboratorului Austromed, in continua crestere, cuprinde peste 300 de analize medicale, astfel selectate, incat sa satisfaca cele mai inalte exigente. Punctul forte al Austromed Clinic il reprezinta specialistii sai. Seriozitatea si minutiozitatea, cu care acestia se apleaca asupra fiecarei analize in parte, sunt sustinute de echipamente din cele mai performante, integrate intr-o retea informationala moderna si de mare capacitate. Acest sistem bine sincronizat permite laboratorului Austromed Clinic, sa livreze prompt analize, care oglindesc fidel starea de sanatate a pacientilor, facilitand medicilor trimitatori un diagnostic corect.

Laboratorul Austromed este acreditat RENAR conform standardului international ISO 15189:2007. In plus, calitatea analizelor medicale procesate de Austromed Clinic este monitorizata si certificata la nivel international de catre institutii renumite precum RANDOX-RIQAS din Marea Britanie, LABQUALITY din Finlanda si reteaua internationala de control al laboratoarelor TEQAS.

Austromed Clinic efectueaza analize medicale decontabile de Casele de Asigurari de Sanatate CASMB, CASAOPSNAJ si CASMTCT. Analizele cu plata au preturile cele mai avantajoase, fiind accesibile oricarui buzunar.

O echipa experimentata cu mentalitate europeana
Modifica descrierea

Pareri despre "Austromed" (2)

cristina.eric pe 23.01.2011 (21:01)

Din 2007, de cand m-am inscris la actualul meu medic de familie, imi fac aici toate analizele. Chiar si pe perioada sarcinii, cand analizele sunt atat de important sa fie cat mai exacte, tot aici le-am facut. Preturile sunt rezonabile si personalul foarte dragut.

Nu am ce comenta in ceea ce priveste serviciul de analize, insa stau foarte mult la rand la medicul de familie, chiar daca am programare. Insa medicul este atat de bun, incat nu pot renunta la ea.

anamaria pe 27.01.2011 (09:06)

Personalul este foarte bine pregatit, fiecare stie ce are de facut si o face eficient si rapid. Este un mare plus posibilitatea de a accesa rezultatele analizelor pe internet, fara sa te mai deplasezi la cabinet (daca nu e necesar).

Chiar daca ai programare, trebuie sa astepti mult peste ora programarii, pentru ca sunt multi pacienti. Ultima oara am stat cam o ora si jumatate.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Austromed"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat