Azzazela Silhouette

4.5
6 voturi / 4 pareri
Adresa:
Strada Intrarea Targu-Frumos, nr.11-13, etaj 2 (in spatele Pietii Progresu) Bucuresti
Telefon:
031 425.36.67, 0720 58.70.69
Email:
[email protected]
Modifica date de contact

Program "Azzazela Silhouette"

LUNI-VINERI : 09.00 - 21.00
SAMBATA : 09.00 - 15.00 Modifica programul

Descriere "Azzazela Silhouette"

Ingrijindu-te de corp si suflet, te îngrijesti de viitor.

Frumoasa din toate punctele de vedere, asa isi doreste sa se simta si sa arate orice femeie.Din accest motiv a aparut Azzazela Silhouette!

Este un centru de infrumusetare corporala modern situat in Berceni in zona Piata Progresu.

Aparatele si produsele utilizate in tratamente si proceduri sunt de ultima generatie si provin de la companii cu o bogata experienta in intreaga lume, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de tot ce este mai bun si eficient in domeniu.

Lucrurile frumoase trebuie evidentiate, micile imperfectiuni corectate, iar semnele imbatranirii atenuate. Un centru complex, asa cum este Azzazela Silhouette, va poate pune in valoare de fiecare data. Specialistii nostri va stau la dispozitie permanent pentru a gasi metodele care va pot ajuta sa aratati asa cum va doriti.

Va invitam sa aflati mai multe despre tratamente si va asteptam cu mare drag pentru a ajunge la forma dorita si pentru a va mentine. Indiferent de ocazie, serviciile complete va ofera posibilitatea de a arata excelent in orice moment – la petreceri, evenimente speciale sau birou – si de a va simti bine.

Lasati tehnologia si profesionalismul sa va vina in ajutor si bucurati-va de rezultatele pe care le-au obtinut deja numeroase persoane!

Suntem aici ca sa îti oferim cele mai bune solutii de tratament pentru tratarea celulitei, vergeturilor, stresului, problemelor legate de silueta, tonifiere, fermitate, problemelor corporale localizate, riduri .

Te invitam aici sa ne cunoastem si împreuna sa stabilim programul adaptat nevoilor tale. Fii sigura ca numai asa rezultatele vor fii cele pe care tu ti le doresti.

Echipa Azzazela Silhouette
Modifica descrierea

Pareri despre "Azzazela Silhouette" (4)

mihaelabaciu pe 12.01.2010 (08:18)

ste un centru de infrumusetare corporala modern situat in Berceni in zona Piata Progresu.

Aparatele si produsele utilizate in tratamente si proceduri sunt de ultima generatie si provin de la companii cu o bogata experienta in intreaga lume, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de tot ce este mai bun si eficient in domeniu.

tisha934 pe 18.01.2010 (12:44)

stau aproape de piata progresu dar de acest centru chiar nu stiam ...e bine sa mai stai pe net mai afli una alta...cine stie poate o sa l vizitez odata si odata

nepotica pe 20.02.2010 (11:04)

Imi place ca este aproape de mine , eu stau in Brancoveanu insa vin foarte des in zona , sincera sa fiu nu am fost pentru ca nu-mi permit sunt somera ,imi fac singura unchiile,cred ca trebuie inainte de toate un salon sa fie foarte ,foarte curat .

snicol24 pe 21.02.2010 (21:43)

e super ok, mai ales aparatura care e performanta.

Regenerare cod se incarca...
Se comenteaza, va rugam asteptati...

Spune-ti parerea despre "Azzazela Silhouette"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat