Bam Boo in Plaza Romania

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
BD. Timisoara, Nr. 26Z, sector 6 Bucuresti
Telefon:
0756 12.38.66
Web:
http://bamboo.ro
Modifica date de contact

Descriere "Bam Boo"

Cu o retea de 19 magazine in Bucuresti si in tara, Bam Boo propune un curent estetic propriu, prin gama sa completa de produse decorative, cadouri utile pentru camin sau accesorii de bun gust, care confera un plus de stil aranjamentelor speciale. Produsele Bam Boo inseamna dincolo de calitate si functionalitate, un mod de exprimare a personalitatii, produsele noastre fiind dedicate confortului personal, fizic sau psihic.

Gama larga de produse se imparte in trei categorii importante: idei originale de cadouri, decoratiuni pentru casa si obiecte destinate wellness-ului. Din ultima categorie fac parte atat obiectele destinate decorarii si utilarii bucatariei, unde veti gasi alternative moderne, retro sau exotice pentru vesela si ustensile, cat si produse pentru baie, dedicate atat starii de bine prin seturile de ingrijire si de masaj, dar si decorarii prin gama bogata de accesorii.

Descoperiti solutii creative pentru confortul caminului dmneavoastra prin gama bogata de lampi, tabureti, covoare, cutii de bijuterii, tablouri si alte mici obiecte decorative, completand astfel mobilierul fabricat din materiale exotice, rezistente, cu piese precum noptiere, mese pliante sau suporturi de costume.

Puteti alege diverse modele de rame, arhivatoare si albume foto; pentru completarea decorului - sticla decorativa si o gama bogata de textile (draperii, pernute, fete de perna si cuverturi), dar si cosuri, ideale pentru depozitat maruntisuri.

Bam Boo este intotdeauna sensibil la cerintele clientilor sai, fiind pregatit de Craciun, de Paste sau de Sf. Valentin cu colectii dedicate, gata sa raspunda celor mai inalte standarde impuse de catre client.
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bam Boo"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat