Bancpost in Carrefour Colentina

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Soseaua Colentina nr. 426-426A Bucuresti
Telefon:
021 204.93.46, 021 240.20.32
Web:
http://www.bancpost.ro
Modifica date de contact

Program "Bancpost"

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Bancpost"

Bancpost | Credite, Economii, Produse Bancare > Despre Bancpost > Prezentarea companiei
Despre Bancpost
Prezentarea companiei
Top Management
Valorile Bancpost
Premii
Actionari
Publicatii
Responsabilitate sociala
Documentatie MiFID
Prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului si Sanctiuni internationale
Presa
Cariere
Contacteaza-ne
FATCA

Reteaua Bancpost
Cauta dupa cuvinte cheie (ex. atm, strada / cartier / oras)


Cauta
Vezi toata reteaua de locatii
Programul unitatilor Bancpost L-V: 9:00 - 17:00
Prezentarea companiei
Bancpost – o banca de Top 10 in Romania

Sectorul financiar-bancar comercial a fost creat in Romania in urma cu peste 24 de ani. Bancpost, unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti de dupa 1989 si unul dintre pilonii industriei financiar-bancare din Romania, a fost infiintata in iulie 1991. Primii 24 de ani de activitate se cuantifica in cifre importante: Bancpost este o banca de top 10 in Romania, ocupa locul 5 in topul brandurilor din punct de vedere notorietate, locul 8 din punct de vedere al depozitelor si creditelor (ca grup) si are peste 1 milion de clienți corporativi, de retail si institutionali. Banca functioneaza în conformitate cu prevederile legislaţiei din România şi sub reglementarea si supravegherea directă a Băncii Naţionale a României (BNR), fiind de asemenea participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB); depozitele clientilor sunt garantate, in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului 39/1996.

Cu peste 2200 de angajati si o retea teritoriala extinsa de 148 de sucursale si 7 Centre de Afaceri, Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri, dezvoltandu-si o retea de 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri si 192 APS-uri care ofera acces comod si permanent la serviciile Bancii. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express® in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.

Banca a investit semnificativ si in dezvoltarea diverselor canale electronice de distributie, instrumente esentiale pentru clientul modern. Fastbanking – solutia de Internet Banking a Bancpost, este una dintre cele mai bune de pe piata si a inregistrat un trend crescator semnificativ in ultimii ani, atat din punct de vedere al numarului de utilizatori, cat si al valorii de tranzactionare, oferind clientilor o alternativa rapida, sigura si cu costuri reduse pentru efectuarea operatiunilor bancare. FastMobile – solutia de Mobile Banking – a castigat in 2015 “Premiul pentru cea mai mare valoare tranzactionata de clienti printr-un serviciu de online banking ”, in cadrul Galei Premiilor Online Banking organizata de Trustul de Presa FinMedia.

Bancpost este o banca responsabila care apreciaza si sprijina eforturile clientilor sai, incurajandu-i sa-si urmeze idealurile personale sau de afaceri prin oferirea de solutii financiare accesibile, pe care se pot baza. Pe intreaga perioada de turbulente financiare din ultimii ani, Bancpost si-a sprijinit clientii printr-o serie de masuri de protectie si prin produse si servicii individualizate, care sa ii ajute sa traverseze mai usor si cu mai multa incredere aceasta etapa dificila. In plus, prin intermediul relatiilor sale bancare cu clientii corporativi regionali, Bancpost promoveaza si faciliteaza investitiile straine in Romania. Bancpost va sprijini in continuare, in mod responsabil, clientii si economia romaneasca. In acord cu angajamentul sau de a sprijini performanta si valorile romanesti, Bancpost a devenit incepand cu anul 2015 Sponsor Oficial al FRF (Federatia Romana de Fotbal) si al Echipei Nationale de Fotbal.

Bancpost este membra a Grupului Eurobank, o institutie bancara europeana cu active totale de 72,9 miliarde EUR (Martie 2016) si capital privat majoritar. Grupul Eurobank este unul dintre cei 4 piloni ai sistemului bancar grec si, in acelasi timp, detine o pozitie strategica pe segmentele de retail si corporate banking in Romania, Bulgaria si Serbia, ofera servicii de Wealth Management in Cipru,Luxemburg si Londra, fiind de asemenea activ in Ucraina.

Scurt Istoric

Bancpost a fost infiintata la 1 iulie 1991, prin Hotarare de Guvern, in urma reorganizarii sectorului comunicatiilor si preluarii unei parti a activelor companiei publice RomPostTelecom. Bancpost a fost autorizata de Banca Nationala a Romaniei sa opereze ca banca universala, comerciala si de economii.

In anul 1997, Fondul Proprietatii de Stat propune Bancpost pentru privatizare si lanseaza oferta pentru evaluarea financiara a bancii, iar in anul 2002 Bancpost devine prima banca din sistemul bancar romanesc privatizata integral.

In noiembrie 2003, Eurobank (Eurobank Ergasias SA) devine actionarul majoritar al Bancpost. De atunci, Grupul si-a extins in mod constant prezenta in Romania. Astfel, in 2009 si-a consolidat pachetul de actiuni in Bancpost la 99%. Totodata, Eurobank a dezvoltat in Romania un intreg grup financiar, prin infiintarea sau achizitionarea de companii romanesti care opereaza in diverse domenii, cum ar fi finantare, leasing, asigurari, imobiliar etc.
Categorie: Banci
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bancpost"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat