Bank Leumi

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Bulevardul Unirii 25, București Bucuresti
Telefon:
031 401.63.83
Web:
http://www.leumi.ro/...
Modifica date de contact

Program "Bank Leumi"

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00 Modifica programul

Descriere "Bank Leumi"

Grupul Leumi, lider financiar in Israel (cu o cota de piata de aproximativ 30%), opereaza prin intermediul a 274 de sucursale in Israel si a 52 de sucursale si birouri situate in 15 tari din intreaga lume. Bank Leumi a fost deschisa in Romania in anul 2006.

Rezultatele obtinute intr-un timp scurt de la intrarea pe piata din Romania ne incurajeaza sa continuam eforturile realizate pe plan international de Grupul Leumi, in sensul de a contura o banca moderna, cu servicii premium. Imaginea noastra in lume reflecta strategia solida, de durata, care a stat la baza eforturilor noastre de-a lungul timpului, iar acest lucru ne provoaca in permanenta sa ne dezvoltam si sa ne respectam angajamentele fata de clienti.

Valorile in care credem - integritate, respect, excelenta - sunt cele care ne recomanda ca fiind o banca aproape de clientii sai. Acestea stau la baza unui mediu de lucru care raspunde asteptarilor partenerilor nostri.

Experienta globala si cunoasterea pietelor locale, serviciile bancare si financiare premium intr-un singur grup si peste 100 de ani de experienta bancara mondiala dovedita, fac din Bank Leumi banca aleasa de clienti peste tot in lume.
Categorie: Banci
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bank Leumi"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat