Bank of Cyprus - Dristor

0.0
0 voturi / nicio parere
Adresa:
Strada Dristorului 94, Sectorul 2, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Bucuresti
Telefon:
0800 87.77.77
Web:
http://www.bankofcyprus.ro/...
Modifica date de contact

Descriere "Bank of Cyprus - Dristor"

Fondat in 1899, Bank of Cyprus Group este institutia financiara cea mai importanta din Cipru, cu o prezenta dinamica in Grecia si Rusia si operatiuni in Marea Britanie si Australia, Romania, Ucraina si Channel Islands.

Banca functioneaza sub licenta Bancii Centrale a Ciprului si opereaza sub supravegherea si conform regulamentelor acesteia.

Grupul ofera o varietate de produse si servicii financiare, care includ leasing, factoring, brokeraj, investitii in fonduri, asigurari generale si de viata in Cipru si Grecia.

Conform planului de dezvoltare strategica Banca si-a extins operatiunile in Europa de Est, intrand pe pietele din Romania, Ucraina si Rusia in 2007 si 2008.

In Martie 2007, Banca si-a extins operatiunile in Romania, prin oferirea serviciilor de leasing, iar in iunie 2007, a devenit operationala prima sucursala bancara la Bucuresti. Astazi Bank of Cyprus Romania isi desfasoara activitatea prin 12 sucursale si 2 agentii.

In prezent Grupul opereaza printr-o vasta retea de 595 de sucursale, dintre care 211 in Rusia, 185 in Grecia, 143 in Cipru, 27 in Ucraina, 12 in Romania, 12 in Australia, 4 in Marea Britanie si 1 in Channel Islands. Bank of Cyprus detine,d e asemenea, 9 Birouri de Reprezentanta in Rusia, Romania, Ucraina, Canada si Africa de Sud. Numarul total al angajatilor Bank of Cyprus Group depaseste 12.000 persoane.

La 31 decembrie 2010, fondurile totale ale Grupului au ajuns la 42,64 miliarde Euro, iar fondurile actionarilor Grupului la 2,74 miliarde Euro.

Actiunile Bank of Cyprus sunt listate la Bursa de Actiuni din Cipru (CSE) si la Bursa din Atena. Banca este cea mai mare companie listata la Bursa din Cipru in termeni de capitalizari de piata si are o baza foarte diversificata de actionari.
Categorie: Banci
Modifica descrierea

Spune-ti parerea despre "Bank of Cyprus - Dristor"

  • Foloseste un limbaj decent, clar si concis.
  • Respecta Termenii si conditiile.
  • Nu folosi DOAR LITERE MARI.
  • Refera-te la locatia in chestiune.
Ca sa dai nota trebuie sa fii logat